Michelle Wild gyermeket vár

pl
2004.08.03. 08:20
A négy hónapos terhes pornószínésznő fiút szeretne, főállású anyaként a jövőben legfeljebb statisztaszerepet vállalna a filmekben, hamarosan életmódmagazint indít a neten, és újabban kismamaruhákat tervez. Wild szerint a pornó nem egyenlő a szexszel, többek között ezért sem akarja, hogy gyermeke később a pornófilmekből tanuljon. Az apa jövőre ejtőernyős ugrás közben szeretné kimondani a boldogító igent.
"Már mindenhol, minden helyzetet és pózt kipróbáltunk, csak azt nem, hogy gyereket csináljunk" - osztotta meg partnerével átélt szexuális élményeit a Velvet újságírójával Michelle Wild egy belvárosi étterem asztalánál üldögélve. "Tudod, az elmúlt három év elég sok fantáziát tartogatott a számomra, és rengeteg dolgot kipróbáltam, csak ez az egy maradt ki". Gömbölyödő pocakjára mutatott, és örömmel tudatta velünk, hogy tizenhét hetes terhes.

Mint a szamurájok

Tekintse meg a képeket!
A pornó Oscar-díjas színésznő legutóbb még nagyszabású terveiről számolt be lapunknak, többek között arról, hogy hamarosan filmet fog rendezni, ezért meglepetéssel fogadtuk a hírt. "Szerettünk volna közös gyereket, igaz nem most, mert tele vagyunk tervekkel, de így alakult és egyáltalán nem bánom. Szerelemgyerek a miénk" - magyarázta Wild, aki sokáig azt hitte, hogy a gyakori rosszullétek elsősorban diétájának köszönhetőek. Bejelentkezett egy belgyógyászhoz, de előtte egy nappal úgy döntött, felkeresi a nőgyógyászát is. "Könnyes lett a szemem, amikor közölte velem, hogy terhes vagyok" - mesélte a Velvet döbbent újságírójának, majd hozzátette, kedvese négy hónappal ezelőtt "úgy engedte el csukott szemmel, mint a szamurájok a nyilat". Ezért esett teherbe.

Wild azóta hetente egyszer csülköt eszik, a legtöbb kismamával ellentétben nem kívánós, két óránál tovább viszont nem bírja ki étel nélkül.

Görcs, bak

"Felhívtam anyut, hogy bejelentsem, nagymama lesz, erre azt mondta: Hát kisfiam, ezt jól megcsináltad. Nem kötött görcsöt a micsodájára az a fiú?" - folytatta Wild, aki azóta kiengesztelte édesanyját egy horvátországi nyaralással. "Nem haragszik egyébként, csak nagyon meglepődött" - tette hozzá mosolyogva.

A színésznő januárra várja a kicsit, bár elmondása szerint jobban örült volna, ha a gyerek máskor érkezik, mert így a család valamennyi tagja egyszerre ünnepli majd a születésnapját. "Zoltánnal mindketten a Bak jegyében születtünk, és úgy néz ki, hogy ő is Bak lesz" - mondta a pornószínésznő, aki fiúnak szeretne életet adni.

Az ultrahang képről még nem derül ki a gyerek neme, az viszont már biztos, hogy Wildéknál papás szülés lesz, mert a pornódíva szerint ezzel is erősödik a családi szellem.

Végleg visszavonul

Bár már korábban is jelezte, hogy valószínűleg szakít eddigi foglalkozásával, miután megtudta, hogy terhes, Michelle Wild úgy döntött, végleg felhagy a pornózással. "Az még megeshet, hogy felkérnek rendezésre, vagy bevállalok egy statisztaszerepet, de semmi több" - mondta. Rajongói állítása szerint ennek ellenére nem szenvednek majd hiányt, ugyanis a közeljövőben olyan vele készített filmek kerülnek piacra, melyek eddig még nem jelentek meg.

A pornósztár egyébként hamarosan saját vállalkozásba kezd, Asia Carrerához hasonlóan saját weboldalt fog üzemeltetni. "Főállású anya leszek, de szeretnék létrehozni egy magazin jellegű oldalt, ami olyan információkat fog tartalmazni rólam, amire a rajongóknak szükségük van, ami érdekli őket" - árulta el a Velvetnek. A hamarosan induló szájton a tervek szerint cikkek, erotikus programajánlók is lesznek, valamint olyan termékeket lehet majd rendelni, amelyeket Wild ajánl. "Ez nem egy sima pornóoldal lesz, hanem egy életmódmagazin. Egy teljesen interaktív dolog".

Szabadidejében Wild kismamaruhákat tervez - egyelőre még csak magának.

Apa, házasság, nevelés

Michelle és kedvese, Zoltán - akit a pornószínésznő szerint hiba lenne pusztán egy bár üzletvezetőjeként definiálni - csak azután házasodik össze, ha már megszületett közös gyermekük. "Nagy felhajtást akar, olyan dolgokat, amiket terhesen nem lehet bevállalni" - nyilatkozta Wild. Felmerült, hogy a pár esetleg ejtőernyős ugrás közben mondaná ki a boldogító igent, de Zoltán szívesen házasodna össze Michelle-lel a Szent István Bazilikában is. "Én a szabadban szeretném, de egyelőre még nem döntöttünk az esküvővel kapcsolatban" - mondta.

A pornósztár szerint hiba lenne, ha gyermeke elől eltitkolná múltját. "Lassan, folyamatosan fogom neki beadagolni a dolgokat. Egyébként szigorú és komoly nevelést fog kapni, és a szexualitás fogalmával is idejében fog megismerkedni, mert nem akarom, hogy hülye elképzelései legyenek a szexről" - mondta a Velvetnek Wild, aki szerint a pornó csak egy apró szeglete a világnak, és nem egyenlő a szexszel, ezért nem szeretné, ha a gyereke a pornófilmekből venne példát.