Vilmos herceg újra a csajával, de mégsem

2007.06.25. 15:17
Vilmos herceget többen együtt látták volt barátnőjével, Kate Middletonnal. Egyesek azt állítják, a pár újra együtt van, mások szerint ez viszont kizárt dolog. Az igazságot senki sem tudja.

Diana hercegnő idősebbik fia még áprilisban szakított tisztázatlan körülmények között Kate Middletonnal. Nemrég viszont közösen jelentek meg egy katonai iskola Moulin Rouge témájú partiján.

A buli olyan jól sikerült, hogy a herceg és ex-barátnője éjfél körül csókolózni kezdtek. Egy résztvevő így írta le a történeteket: "Vilmos egész éjjel úgy ment utána a teremben, ahogy Kate táncolt és beszélgetett, mint egy elvesztett kiskutya. [...] Végül elkapta, és a táncparkettre vitte a lányt, ahol elég túlfűtött táncolásba kezdtek. [...] Nem tudták levenni egymásról a kezüket, és egyáltalán nem zavartatták magukat. [...] Aztán éjfél körül elkezdtek smárolni. Vilmos barátai pedig nem sokkal azelőtt, hogy a herceg hazavitte volna partnerét, azon viccelődtek, hogy ki kéne bérelniük egy szobát."

Újra együtt és külön

Ebből a történetből indultak ki a pletykák. A legtöbb lap csak találgatásokba bocsátkozik, de néhányan úgy gondolják, hogy tisztán látják az esetet. Az angol, The Sun egy közeli barátra hivatkozva azt a megállapítást teszi, hogy a pár nem jár együtt. "Vilmosnak egy partnerrel kellett megjelennie az eseményen, és Kate volt az egyértelmű választás. Ha valaki más, ismert lányt vitt volna magával, akkor rossz jeleket küldött volna. Tiszta a viszonya Kate-tel. Jó barátok akarnak csak maradni, ennyi." - nyilatkozta az ismeretlen barát.

Ezzel szemben a szintén angol bulvárlap, a News of the World egészen biztos abban, hogy Vilmos herceg és Kate Middleton újra együtt vannak, sőt már egy ideje újra randizgatnak. Ken Wharfe Diana személyi testőre, akit egyáltalán nem lepett meg a dolog, így nyilatkozott a lapnak: "Csak egy kis időre, meg helyre volt szükségük a szakítás után, hogy átgondolják a dolgokat, nem lep meg, hogy együtt töltöttek némi időt. [...] Amikor szakítottak végig baráti maradt a viszony. Nem voltak rossz emlékek." A két nagy brit bulvárlapnak egyébként nem ez volt az első összecsapása a herceg magánéletéről.