Robbie Williams-et megint meglátogatták az ufók

nsz
2008.09.10. 13:39
A 34 éves énekes ufómániája jó néhány éve tart már. 2005-ben leszögezte, hogy hét éven belül egészen biztosan meglátogatnak minket, mert állandóan velük álmodik. Most már nem csak álmodik, de dalt is róluk, és azt állítja, miután befejezte a számot, különös fekete fény látott.

Robbie Williamsnek már lassan elhisszük, hogy tényleg léteznek ufók, annyiszor hallani tőle. A barátnőjével elhízott remeteként élő énekes mostanság dalokat ír a földönkívüliekről, és most már azt is állítja, hogy látta őket.

A The Sun szerint legutóbb Los Angeles-i stúdiójában látogatták meg a földönkívüliek, miután befejezte Arizona című számának írását, ami mellesleg róluk szól. Williamsnek már volt hasonló élménye, korábban ugyanis saját házának erkélyén írt egy dalt a harmadik típusú találkozásról, amikor arra repült valami különös tárgy.

Ez már a sokadik alkalom

Jelen esetben egyébként az arizóniai sivatagban töltött élményei után írt dal elkészülte után látott "különös fekete fényeket", amihez ő egyből e világon túli létezést kapcsolt. "Épp befejeztem az Arizona c. számom írását, ami egy földönkívüli megszállásról szól, amikor egyszer csak megjelent ez a ragyogás. Igazi csoda volt" - nyilatkozta Williams, akinek állítólag a barátai is sokkos állapotba kerültek a látottaktól.

Biztosan nem a dalok írása hatja meg a harmadik világ lényeit, mert már azelőtt is látott különös tárgyakat az énekes. Először még gyerekkorában lett figyelmes egy - szerinte - repülő csészealjra, majd egy Beverly Hills-i hotel teraszán álldogálva látott azonosítatlan repülő tárgyat.

A NASA mindenesetre biztosan örül Williams lelkesedésének, akit lassan már elemészt az ufók utáni kutakodás, ugyanis egy fotó hatására (amin egy elmosódott ember formájú valami látszik) elkezdte támogatni az űrkutatási programot.

Senki nem ússza meg

Az énekes még az arizóniai sivatag melletti csillagvizsgálóba is kiköltözött, hátha lát egy repülő csészealjat, de legjobb tudomásunk szerint nem jött össze neki, ezért a Los Angeles-i ég csodáiban bízva először haverjaival kempingezett az erdőben, majd a nagyszájú Lily Allent vette rá, hogy kémlelje vele az eget.

Beckhamék gyerekei se maradtak ki a jóból, ők ugyanis az énekeshez hasonlóan ufó-fanatikusok. Azt nem tudjuk, hogy vajon a Beckham-fiúk azóta is értesülnek-e minden ufó-észlelésről, de a beszólós Lily Allen szerint az angol énekes csak így szeretne boldogulni Los Angelesben, ugyanis egyedül érzi magát honfitársai nélkül.

Az újabb látogatás után az otthonülős énekes azt tervezi, hogy kimegy a tengerre egy jet-skin, szerinte ugyanis ott landolhattak a különös lények.