A színész felvágta az ereit és majdnem egy egész doboz gyógyszert is bevett múlt vasárnap, de barátai szerint nem Kate Hudson miatt tette, hanem mert már hónapok óta depressziós.

Újabb fejlemények láttak napvilágot Owen Wilson két nappal ezelőtti öngyilkossági kísérletével kapcsolatban. A People magazin arról számol be, hogy a színész nyilatkozatot adott ki, amiben megkérte a sajtót, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét: "Tisztelettel megkérem a médiát arra, hogy ezekben a nehéz időkben engedje, hogy minden felhajtás nélkül gyógyulhassak!" - kérte. Bár tegnap több forrás tudni vélte, hogy Wilson azért akart meghalni, mert bár hetek óta könyörög Kate Hudsonnak, kezdjék újra kapcsolatukat, a színésznő nem hajlandó erre, barátai szerint semmi köze a szakításnak a történtekhez.

A színész vasárnap felvágta csuklóján az ereit, és ráküldött minderre egy doboz gyógyszert. Először a St. John's kórházba szállították, ahol ellátták a csuklóját, majd átvitték a Cedars Sinai kórházba, ennek szóvivője szerint "jó állapotban" került be a hozzájuk, a beszállítás okáról viszont nem mondott semmit.

Ennek ellenére az Extra továbbra is azt írja, hogy Wilson öngyilkosságot kísérelt meg mivel hónapok óta depresszióban szenved, és hogy testvére, Luke Wilson talált rá otthonában. Az újság egy ismeretlen forrásra hivatkozott: "Az Extra egy Owen Wilsonhoz közel álló forrástól megtudta, hogy a színész valóban öngyilkosságot kísérelt meg a hétvégén". A bizonyos ismerős az elárulta az Extrának, hogy Wilson az utóbbi hónapokban depresszióval küzdött, ami szerinte egyáltalán nincs kapcsolatban azzal, hogy szakítottak Kate Hudsonnal. A TMZ.com legújabb információi szerint a tett hátterében egy "nagyon erőszakos és hangos vita áll", melynek másik résztvevője "egy közeli barátja", akit azonban a forrás nem nevezett meg.

A Santa Monica-i rendőrség csak annyit tett közzé, hogy vasárnap egy "orvosi segítségnyújtást kérő" hívást kaptak abból az utcából, ahol Wilson lakik nem sokkal déli tizenkettő után. Egy forrás azt is megerősítette, hogy a ház a színészé volt. Később Andrew és Luke Wilsont, a színész testvéreit is látták a kórházban. Wilson szóvivője, Ina Treciokas nem kommentálta sem a színész nyilatkozatát, és a hogylétéről sem árult el semmit.