Amy Winehouse-t letartóztatták

2008.04.25. 21:53
Egy napon két hír a világhírű celebről: testi sértés miatt őrizetbe vették, ugyanakkor belépett a brit sztárvilág ifjú milliomosainak elitklubjába. Férje után Amy Winehouse is rácsok mögött.

Testi sértés gyanújával letartóztatták pénteken Londonban Amy Winehouse-t, az egyre botrányosabb életvitelű brit énekesnőt, aki éppen pénteken került be 10 millió fontra becsült vagyonával a brit sztárvilág ifjú milliomosainak elitklubjába - jelentette a távirati iroda.

Egyre jobban esik szét

A 24 éves énekesnő, bevallott marihuánafogyasztó kétórás késéssel jelent meg "önként" kihallgatásra egy londoni belvárosi rendőrőrsön, ahová azért idézték be, mert egy átlumpolt éjszaka után bántalmazott - állítólag fejbe vágott, illetve pofon ütött - két férfit szerdára virradóra egy lokálban az előkelő Camden negyedben. A kihallgatás a sztár őrizetbe vételével végződött.

Korábbi, a letartóztatás előtt napvilágot sajtóértesülések szerint akár fél év börtön és több ezer font pénzbüntetés is várhat Amy Winehouse-ra a szerdai incidesek után, amikor a bántalmazások mellett állítólag nyilvánosan marihuánát szívott, nem fizetett ki egy taxist, elhagyta a kulcsait, ezért betört önmagához, aztán ismét az utcán füvezett, és kis híján összetörte az arcát egy lámpaoszlopon.

A rendőrség nem közölt részleteket az ügyről, a brit bulvársajtó azonban úgy tudja, hogy előbb egy útjába került férfit ütött meg a lokálban biliárdozás közben, majd távozás közben a bár előtt egy másikat - egyes források szerint egy "irgalmas szamaritánust", aki taxit akart hívni neki.