horoszkóp

Amy Winehouse megrovással megúszta

2008.04.26. 13:57
Kapcsolódók (1)
A testi sértéssel vádolt énekesnőnek egy éjszakát kellett benn töltenie a rendőrségen. Korábbi sajtóértesülések szerint akár fél év börtönt is kiszabhattak volna rá a szerdai ámokfutása után.

Egész éjszaka bent tartották az egyik londoni rendőrkapitányságon Amy Winehouse-t, és csak szombatra virradóra engedték el a sztárt. A Sky News brit tévé szerint a Scotland Yard kerületi kapitánysága azzal gyanúsítja a Grammy-díjas brit énekesnőt, hogy szerdán megütött két férfit - jelentette a Független Hírügynökség.

A rendőrség szóvivője annyit közölt szombaton, hogy megrovásban részesítették Amyt. Winehouse szóvivője korábban azt mondta, hogy az énekesnőt egy szerda esti verekedési ügy kapcsán beidézték és kikérdezték.

A 24 éves énekesnő, bevallott marihuánafogyasztó pénteken kétórás késéssel jelent meg "önként" kihallgatásra egy londoni belvárosi rendőrőrsön, ahová azért idézték be, mert egy átlumpolt éjszaka után bántalmazott - állítólag fejbe vágott, illetve pofon ütött - két férfit szerdára virradóra egy lokálban az előkelő Camden negyedben. A kihallgatás a sztár őrizetbe vételével végződött.

Korábbi, a letartóztatás előtt napvilágot sajtóértesülések szerint akár fél év börtön és több ezer font pénzbüntetés is várhat Amy Winehouse-ra a szerdai incidensek után, amikor a bántalmazások mellett állítólag nyilvánosan marihuánát szívott, nem fizetett ki egy taxist, elhagyta a kulcsait, ezért betört önmagához, aztán ismét az utcán füvezett, és kis híján összetörte az arcát egy lámpaoszlopon.