horoszkóp

Oprah Winfrey mosolyogni tanítja a puncit

2008.01.18. 15:15
Kapcsolódó cikkek (1)
A celeb egy nőgyógyász segítségével megtanította műsorának közönségét, hogy egy egyszerű gyakorlat segítségével hogyan mosolyoghatnak a hölgyek lábuk között. Egyszerre több tucat nő helyezte kezét ágyékára.

Az amerikai műsorvezetőnő úgy döntött, hogy kedvenc nőgyógyásza, Christiane Northrup segítségével megtanítja a hölgyeket arra, hogy egy egyszerű gyakorlattal hogyan deríthetik jobb kedvre azt a bizonyos szervet, melyről nem szívesen vesznek tudomást.

Northrup által ismertett Chi kung módszer lényege, hogy az agyunk segítségével összpontosítani tudjuk a bennünk lévő energiákat. Mivel egy nőgyógyászról van szó, ő azt a gyakorlatot mutatta be, melynek segítségével a női nemi szerve áramoltathatjuk az életenergiákat. Miután a műsorvezető és a közönség lelkes és átszellemült tagjaik az utasítások szerint egyik kezüket mellkasukra, a másikat pedig ágyékukra helyezték, felszólította, fontos, hogy közben mosolyogjunk. „Küldjék le a mosolyt a jobb kezük segítségével. Érezzék, ahogy egyre melegebb lesz ott lent.

A celeb gyakorlat közben – biztos, ami biztos - megkérdezte, hogy pontosan hol van az a bizonyos pont, amit meg kell érinteni. A nőgyógyász készségesen útbaigazította, de azért megjegyezte, tulajdonképpen valamivel lejjebb van, mint ahol ő mutatja, de mivel mégis csak egy televíziós adásról van szó, ezért jobb, ha senkinek sem téved arra a bizonyos tájékra a keze. A kicsit kétkedő Oprah Winfrey ezután - hogy mindenki értse miről is van szó – megkérdezte, tulajdonképpen mi is a gyakorlat lényege. „Szóval megmosolyogatjuk magunkat ott lent?”

Oprah Winfrey nem az egyetlen női celebritás, aki szeretné, ha a gyengébbik nem képviselői megismernék nőisségük forrását, és jó viszonyt ápolnának vaginájukkal. Tyra Bank exmodell – szintén saját műsorában – egy plüssből és selyemből készült punci és Dr. Debbie segítségével rövid felvilágosító órát tartott a stúdióban ülő közönségnek és a nézőknek. A celebnek állítólag édesanyja hívta fel a figyelmét arra, hogy érdemes lenne "lent" körülnéznie, hiszen csak így tudja észrevenni, ha valami nincs rendben.