horoszkóp

Winehouse férje utalással fizettetné a drogját

2008.03.23. 19:22
Az énekesnő börtönben ülő férje, Blake Fielder Civil azért nyaggatja nejét, ugyan utaljon már havi fixet egy ismert drogdíler bankszámlájára.

Amy Winehouse jellembajnok férje, Blake Fielder Civil azzal dicsekszik cellatársainak, hogy megbeszélte a nejével, utaljon pénzt valakinek a bankszámlájára, amiért cserébe az illető ellátja őt, azaz Fielder Civilt ott benn a börtönben heroinnal - írja a The Sun.

Négyszeres áron

A férjet még mindig a londoni Pentonville börtönben tartják fogva, ahol egyes hírek szerint megtért, mások szerint neje aláírt fotóit árulja heroinért cserébe. A lap informátora szerint azonban újabb módszert talált drogfüggősége finanszírozására: "Blake addikciója ugyanolyan súlyos, mint volt, és egyfolytában azzal henceg, milyen jól megszervezte, hogy Amy finanszírozza. Megmutatta egy közismert benti dealer banki adatait, és azt mondja, megbeszélte Amyvel, hogy rendszeresen utalja a fickónak heroinjáravalót".

A forrás szerint egy adag ára 100 font körül van, ami a kinti árnak a négyszerese. "Blake-et nem érdekli, hogy ezzel akár Amyt is veszélybe sodorhatja, amíg az ő adagja megvan, semmi se érdekli" - mondja a rabtárs. Winehouse-t amiatt a vesztegetési-verekedési ügy miatt is épp csak most mentették fel, ami miatt férje jelenleg is ül.

Nem ő az első

Miután a lapok nem először szellőztetik meg, hogy Fielder Civil hogyan jut droghoz, a börtön biztonsági szervezete is kénytelen volt megvizsgálni a helyzetet. Andy Watts, a börtön biztonsági igazgatója írásban erősítette meg Fielder Civil ügyvédei számára, miszerint "Létezik egy jól szervezett és erős hálózat, amely megpróbál drogokat csempészni a börtönbe". Ezzel sok újat nem mondott, Wino férje már több drogteszten is megbukott odabenn, sőt egyszer sikeresen túladagolta magát.

Egy ismerősük szerint "Amy teljes szívéből szereti Blake-et, neki viszont a drog az első, és Amy csak a második. Amíg Amy ezt nem ismeri fel, semmi nem fog változni".