Winehouse férje szeretőt tart

2008.05.07. 10:05
Egy ismeretlen szőke nővel kavar Amy Winehouse férje, a hónapok óta börtönben ülő Blake Fielder Civil - állítja a pentoniville-i börtönből egy belső forrása, aki szerint a szerelmespár már a házasságot tervezgeti, meg hogy milyen jól jönnek majd ehhez a válásból leeső milliók.

Fielder Civil - aki néha válni akar nejétől, máskor pedig az újságokban közölteti rimánkodó szerelmesleveleit - azon kapta fel a vizet, mikor a The Sun múlt héten hírbe hozta Winehouse-t menedzserének asszisztensével, a 22 éves Alex Hainesszel. A hírek hallatán válással és hárommillió font lelépési díjjal fenyegette meg nejét, aki viszont azóta is azt állítja, szó sincs ilyesmiről, továbbra is szeretik egymást.

Van másik

Blake Fielder Civil

A Pentonville börtön egy belsős informátora azonban a The Sunnak azt állítja, hogy a férfihez egy titokzatos szőke nő jár a látogatásokra - amelyeket Wino amúgy is gyakran elfelejt -, akit Fielder Civil csak Tickles vagy Pony becenéven szólít, és azzal szédíti, milyen jól fognak majd élni a nejétől kapott lelépési díjból. Sőt, már feleségül is kérte a lányt: "Elhagyom Amyt és olyan gazdagok leszünk, amilyet álmodni se mersz. De feleségül kell jönnöd hozzám. Ígérd meg, és boldogok lehetünk" - mondta neki a fültanú szerint. "Jobban szeretlek, mint a feleségem valaha is tudnám. Csak mondd ki a szót, és azonnal ejtem Amyt".

Megalázó, durva szerelem

Winehouse férje már most azzal hivalkodik haverjainak, hogy 24 éves énekesnőnek hétszámjegyű összegbe kerül majd, ha meg akar szabadulni tőle: egyéves házasságuk minden hónapjáért 250 ezer fontot követel, és az sem befolyásolja, hogy ennek az időnek közel a felét börtönben töltötte. "Mindenkinek azzal dicsekszik, hogy nemsokára milliókat hoz ez neki. Ő [Amy] a fejőstehene az élete megalapozásához" - nyilatkozta a Sunnak egy ismerőse. Szőke barátnőjének pedig a fültanú szerint azt ígérte: "Ha Amy tényleg megcsalt, nem kell aggódnod: milliomosok leszünk". A lány válaszul biztosította Fielder Civilt arról, mennyire szereti, és hogy minden vágya, hogy együtt elszökhessenek.

A történet további szép fordulata a Sun informátora szerint, hogy a nő Winehouse-nak is ismerőse, és sokszor továbbította a pár üzeneteit. Azt azonban egyelőre nem tudni, mikor vált ez viszonnyá kettejük közt. Az informátor az utóbbi három hónapban minden láthatáson hallotta a beszélgetéseiket, melyek kivonatát most megosztotta a lappal.