horoszkóp

Recepciós lányba szerelmes Winehouse férje

2008.05.14. 08:01
Amy Winehouse börtönben ülő férje akár el is válna feleségétől új szerelméért. Sarah Thomas 25 éves recepciós lány, aki rendszeresen látogatja és mindenben támogatja Blake Fielder Civilt. Még a férfi édesanyja is úgy gondolja, hogy fiának a válás tenne a legjobbat.

Megtalálták Amy Winehouse férjének új nőjét, akiért Blake Fielder Civil még válni is hajlandó lenne, írta az notw.co.uk internetes portál. A titokzatos lány, aki rendszeresen látogatja Windehouse börtönben ülő férjét, 25 éves és Sarah Thomasnak hívják. Az irodai recepciós megigézte Fielder Civilt, és állítólag még a leszokásban is sokat segít neki. Jelentések szerint már az esküvőt tervezik. „Csak mondd ki a bűvös szót és kidobom Amyt. Jobban szeretlek, mint a feleségemet valaha. Te vagy minden, ami számít nekem.” – ilyen mondatokat intézett a pentonville-i börtönben raboskodó férfi szíve új választottjának.

Fielder Civil édesanyjának öntötte ki szívét. „Amyvel ellentétben Sarah mindig meglátogat, mindig mellettem van. Ő már akkor ismert, mielőtt drogfüggő lettem volna és mondta, hogy nagyon nem tetszett neki az a változás, amin keresztül mentem, amikor Amyvel ittam és drogoztam. Segített, hogy lejöjjek a kábítószerről a börtönben és most végre kontroll alatt tudom tartani magam és most belátom, hogy szar volt az életem” – áradozott Amy Winehouse férje.

Ha tényleg válásra kerül a sor, akkor anyagilag sem fognak rosszul járni a szerelmesek, ugyanis Blake Fielder Civil borsos összeget fog követelni az énekesnőtől, hosszú - majdnem egyéves - házasságukra hivatkozva. A férfi édesanyja is támogatná fia válását. „Mondtam neki, hogy el kellene válnia Amytől és akkor új életet kezdhetne Sarah-val. Ő a legjobb barátja is egyben és hihetetlenül támogatja mindenben” – nyilatkozott Georgette, Blake Fielder Civil anyukája.