horoszkóp

Amy Winehouse az elvonó alatt is drogozott

2008.07.04. 14:57
Kapcsolódók (1)
Az énekesnő bevallotta, hogy a rehab alatt sem sikerült lemondania káros szenvedélyéről, mert úgy érezte, hogy nincs miért élnie. Az azóta a kórházat is megjárt Winehouse lemeztársasága úgy döntött, hogy nem fenyegetőzik tovább, hanem a tettek mezejére lép: most egy biztonsági őr ügyel rá, és senki nem mehet a közelébe engedély nélkül. A sztár persze nem tűri a bezártságot, és egyszer már sikerült is megszöknie.

A brit énekesnő a Rolling Stones magazinnak elárulta, hogy az elvonókúra alatt is kábítószerezett. „Igazából soha nem voltam elvonókúrán. Fiatal vagyok, szerelmes, és néha kirúgok a hámból. Az igazat megvallva hiányzik, hogy a férjem nincs mellettem. Úgy éreztem, hogy nincs miért élnem” – nyilatkozta Amy Winehouse. Miután januárban nyilvánosságra került egy igen kompromittáló videó, a drogproblémákkal küzdő híresség januárban úgy döntött, hogy mégis igent mond a rehabra. Sajnos hamar bebizonyosodott, hogy a szakemberek nem jártak sikerrel.

Mivel a helyzet egyre romlott, nemrég a lemeztársasága döntött úgy, hogy a nap huszonnégy órájában megfigyelés alatt tartják politoxikomán üdvöskéjüket. Az énekesnőre többek közt egy biztonsági őr ügyel az ajtajánál. Mindenkinek, aki meg akarja őt látogatni camdeni otthonában, engedélyre van szüksége. „Nem akarják, hogy akár egy drogdíler is a közelébe jusson. Amy-nek le kellett adnia azoknak az embereknek a nevét, akik várhatóan meglátogatják majd. Minden hívatlan vendéget elhajtanak. Az ő érdekében történik mindez” - olvasható egy bennfentes nyilatkozata a FemaleFirst oldalán.

A szigorú óvintézkedések ellenére Amy Winehouse-nak kedden este sikerült megszöknie, és nem messze a lakásától beugrott barátainak az autójába. Húsz perc autókázás után kiugrott a mozgó járműből, és betért egy kocsmába, ahonnan édesapja, Mitch Woinehosue vitte haza – írja a News24. Egy szemtanú szerint Winehouse az incidens előtt hangosan nyafogott, hogy szeretne egy kis friss levegőt szívni, ám erre azt a választ kapta, hogy dugja ki a fejét az ablakon. A cég egyébként már korábban is megpróbálta jobb belátásra bírni a hírességet. Akkor azzal fenyegetőztek, hogy addig szüneteltetik új albuma munkálatait, amíg nem lesz tiszta.

Wino nem bírja a bezártságot

Eközben a sztárok folyamatosan jó tanácsokkal látják el azokat, akik segíteni szeretnének az énekesnőn. Annie Lennox a paparazzókat távolítaná el Winehouse közeléből, Boy George pedig úgy véli, ha nem engednék színpadra lépni, akkor a problémás celeb végre tényleg a gyógyulásra tudna koncentrálni.Az énekesnőnek pedig tényleg minden segítségre szüksége van. Bár pár hete mosolyogva hagyta el a kórházat, ahova egy rosszullét miatt vitték be, pár nappal később újra a régi önmaga volt. A Glastonbury fesztiválon például megpróbált bepancsolni egyik rajongójának, majd beszólt Kanye Westnek. Szerencsére a 25 éves fiú, akinek az énekesnő többször az arcába könyökölt, nem haragszik a történtek miatt.