horoszkóp

Winehouse kicsit villant, de nagyot üt

2008.07.07. 17:54
Kapcsolódó cikkek (1)
Amy Winehouse vasárnap adta a világ tudtára, hogy ő bizony nem borotválja fanszőrzetét. Azonban hiába tűnik gátlások nélküli nőszemélynek, ha valaki taperolni meri, azt simán helybenhagyja.

Az énekesnő vasárnap érkezett meg egy boltba testőreivel, azonban, miután kiszállt a kocsiból elfelejtette feljebb húzni a nadrágját, és így a fotósoknak kitűnő lehetősége adódott arra, hogy megörökítsék Winehouse rózsaszínű bugyiját és a nadrágjából szintén kivillanó fanszőrzetét.

Nos, az énekesnő eddig csak egy keveset fedett fel bájaiból, de lássuk be ez így is pont elegendő volt. Amy Winehouse lecsúszó nadrágjának köszönhetjük azt is, hogy már láthattuk fenekének egy részét, rövidke szoknyája pedig lehetségessé tette, hogy megcsodálhassuk bugyiját. Szintén egy rövid szoknyának köszönhetünk egy a mai napig megoldatlan Wino-rejtélyt is. Az énekesnő éppen egy lesifotóssal lökdösődött, amikor az egyik fotós sajnos befényképezett a miniruhája alá. A sokkoló képen Amy Winehouse valami egészen különös dolgot visel. A tippek szerint a fehér valami lehet pelenka, szárnyasbetét, esetleg egy kikapcsolódott body.

Nézze meg az énekesnő intimebb testrészeit!

Egy biztos: hiába a szolid magamutogatás, az énekesnő egyáltalán nem tűri, hogy vad idegenek érjenek hozzá. Amy Winehouse ugyanis egy héten belül kétszer is lecsapott. Először a Glastonbury-i Rockfesztiválon esett neki egy rajongójának, aki talán a haját húzta meg, de az is lehet, hogy csak egy sapkát vágtak hozzá.

Az esetről készült videón az eseményeket épp egy testőr takarja, így csak annyi látszik, hogy miközben a rajongók nyúlkálnak felé, hogy megérinthessék, Winehouse nekiugrik az egyiküknek és keményen többször is próbál belekönyökölni. A megfenyített rajongó, aki egyébként vétlennek vallja magát, egyáltalán nem haragszik az eset miatt, sőt még büszke is a verésére. A koncertes köpködés és ütés után egy fotózó rajongót vert meg Amy Winehouse szombat éjjel, amikor hazaérkezett camdeni lakásához. Winehouse szerint a fotózással nem lett volna baj, csakhogy a rajongó közben megfogta a seggét, ezt meg nem tűrhette.