Amy Winehouse cipőcsere közben villantott valamit

2009.03.18. 19:20
Az énekesnő kedden ismét villantáshoz öltözött, amikor a már ismert virágos miniruhájában és magas sarkú cipőben jelent meg a bíróságon, ahová egy szeptemberi verekedése miatt idézték be. Az alkalomhoz nem illő összeállítás miatt a nap folyamán többször is bajba került, ugyanis lábbelije miatt majdnem orra bukott, a rövid ruhát pedig folyton igazgatnia kellett. Akkor sajnos nem volt elég óvatos, amikor egy üzletben cipőt cserélt, így az őt kísérő fotósoknak sikerült lencsevégre kapniuk valamit, ami lehet fekete bugyijából kibukkanó szeméremajak, vagy csak szimplán a bozont maga.

Lehet, hogy Amy Winehouse külseje az elmúlt napokban már egész összeszedettnek tűnt, de ettől semmit sem változott. Hétfői bírósági meghallgatása alkalmából ugyanis sikerült felvennie azt a virágos miniruháját, amivel tavaly már villantott egyet, és végül ezúttal is sikerült neki: a fotósok lencsevégre kaphatták egy mindent megmutatóan átlátszó fekete bugyiját. Vagy az se volt rajta, csak szőrösen szereti. Esetleg volt bugyi, csak félrecsúszott, a virágos miniruhája pedig nem takarta el a lényeget. Az egyetlen biztos megállapítás, hogy ha Wino felveszi a virágos ruhát, az villantásveszélyt jelent, valamint rejtélyes dolgokat: tavalyi rejtvényfeladványa ugyanezzel a ruhával egy szárnyasbetétnek és pelenkának egyaránt értelmezhető tárgy volt, a megfejtés azóta sem ismert.

Értelmezze a fotót, ha akarja!

Az énekesnő a bíróságon kezdte a napját a decensnek egyáltalán nem mondható összeállításban, ahová egy tavaly nyári verekedése miatt iidézték be. A nyilvános helyen előszeretettel verekedő híresség 2008. szeptember 25-én egy londoni jótékonysági esten állítólag felpofozott egy Sherene Flash nevű nőt, akinek annyi volt a bűne, hogy képet szeretett volna készíteni róla.

Wino paradicsommadár-szerkójánál nagyobb udvariatlanság volt, hogy negyven percet késett is a meghallgatásról. Ügyvédje, Mark Haslam természetesen elnézést kért Timothy Workman kerületi bírótól ügyfele tiszteletlensége miatt, és arra hivatkozott, hogy Winehouse ugyan időben elindult otthonából, de valami gond akadt a járművével. Az énekesnőt édesapja, Mitch Winehouse is elkísérte a bíróságra, és a tárgyalóterem galériájáról követte figyelemmel az eseményeket. A híresség természetesen ártatlannak vallotta magát a meghallgatáson. Miután pedig az ügyész, Philip Lemoine, valamint Wino ügyvédje, Mark Haslam ismertették, milyen tanúkat kívánnak beidézni, kitűzték a következő meghallgatás dátumát. Amy Winehouse-nak ezen döntés értelmében július 23-án kell ismét megjelennie a bíróságon.

Az épület előtt nyolc egyenruhába öltözött rendőr és Winehouse saját biztonsági emberei próbálták távol tartani az illetéktelen személyeket, és azoknak is ki kellett várni a sorukat, akik hivatalos ügyben érkeztek a bíróságra. Az énekesnő egyébként aránylag jó hangulatban érkezett meg a helyszínre. A ruhájával azonban már ekkor is gondok adódtak, hol a dekoltázsát igazgatta, a lépcsőn felfelé menet pedig a fenekénél próbálta lejjebb rángatni a kissé rövid, virágos csodát. A mostani celebdivatnak megfelelően óriási sarkakon billegő énekesnőnek édesapja és egyik testőre próbált segíteni abban, hogy ne essen el. Sajnos Amy Winehouse így is többször elvesztette az egyensúlyát, és egyszer majdnem orra is bukott.