horoszkóp

Valóságshow-ban piál az orosz Paris Hilton

2008.03.10. 21:00
Az orosz Paris Hilton Porscheval jár, kivéve amikor megkapja anyutól a kormányzati Mercedest. Kínos pillanatoktól nem mentes hétköznapjait egy valóságshow örökíti meg. Szeret inni és bulizni, de a Dolce&Gabbana csizmát alváshoz kényelmetlennek találja.

Az oroszok is büszkélkedhetnek egy saját Paris Hiltonnal, csak az övékét Xenia Szobcsaknak hívják és apuci nem szállodalánc-tulajdonos, hanem befolyásos politikus volt. A orosz lánynak és amerikai kolleganőjének feltűnően sok közös vonása van. Mindketten szőkék, fiatalok, híres és vagyonos családból származnak, szeretnek szerepelni és botrányaikkal bőven szolgáltatnak témát a bulvársajtónak, az orosz hölgy talán csak annyiban marad el Hiltontól, hogy még nem ült börtönben.

Szobcsak-apuka Szentpétervár első polgármestere volt, 2000-ben halt meg és hatalmas vagyont hagyott egyetlen gyermekére. Lánya a Hilton-lányhoz hasonlóan szintén kipróbálta magát a filmvásznon, és színésznői karrierje neki is kimerült néhány gyengécske, említésre sem méltó filmszerepben és reklámfilmben. A médiába a Dom 2 című Oroszországban rendkívül népszerű reality show vezetésével sikerült berobbannia, de kár lenne azt hinni, hogy ő beérte ennyivel.

Heti ötször láthatják a nézők hogyan mulat

Xenia Szobcsak

Saját valóságshow-t csinált melyben kamerák követik mindenhova, így a nézők bepillantást nyerhetnek a szőke cicababa rendkívül mozgalmas hétköznapjaiba és – a műsor szlogenje szerint - egy kicsit az ő szemével nézhetik a világot. Szobcsak-kisasszony napjai főleg szépségszalonokból, shoppingolásból és belvárosi kávézókban megejtett baráti találkákból állnak. A show egy héten ötször van műsoron az egyik legnépszerűbb orosz zenei csatornán, és már a címe (magyarra fordítva „Egy szőkeség csokimázban”) is sokat sejtet. Az napi 24 órában funkcionáló operatőröknek hála az esti partikra is elkísérhetjük hősnőnket, aki nem nagyon szokta visszafogni magát és így ország-világ végigélvezheti hogyan issza magát kínosra a 27 éves szőkeség.

Nem szokása szerénykedni

Ahogy a The Guardian című lapnak adott egy régi interjújából is kiderül, a vagyona mellett az arca sem kicsi az orosz örökösnőnek. A Dom 2 egyik forgatására egy vörös színű Mercedessel érkezett, amelynek rendszámtábláján ott csillogott az orosz nemzeti zászló. Ezt az autót limitált szériában gyártották a kormányzati szférában dolgozóknak, a rendszámtáblán lévő jelzés pedig azt jelenti, hogy a rendőr nem állíthatja meg. Az eset után az értetlenkedőknek válaszul Szobcsak teljes természetességgel megrántotta a vállát és közölte, hogy a kocsi az édesanyjáé, aki szenátori posztot tölt be. A félreértések elkerülése végett azért hozzátette: „Nekem is van saját autóm, egy tűzpiros Porsche Cayenne.”

Paris Hilton

A kisasszony sztárallűrjeit jól jellemzi az az epizód is, amelyben egy megint csak hosszúra sikerült este után a lakása bejárata melletti gardróbszekrényben aludt el, félig a földön fekve. Másnap reggel az operatőrök nem ébresztették fel, hanem megörökítették, ahogy a lány magához tér. Ő magából kikelve ordibált velük, hogy milyen férfiak ők, hogy "nem keltenek fel és kísérnek az ágyához egy „szegény” önmagáról nem tudó hölgyet". Miután lecsillapodott, azzal a hasznos tanáccsal látta el a nézőket, hogy ne próbáljanak meg Dolce&Gabbana csizmában aludni, mert reggelre már nagyon kényelmetlenné válnak és csúnyán feltörik a lábat. Bizonyára sok embernek hasznára vált a tipp.

Xenia Szobcsak büszke apukájára, de kifejezetten zavarja, ha hírnevét és tévés karrierjét családi hátterének tudják be, és nagy előszeretettel hangoztatja, hogy minden, amit ezen a téren elért, azt magának köszönheti. Nemzetközi kapcsolatok szakos diplomájával még nem vetette el azt sem, hogy egyszer majd édesapja nyomdokaiba lép politikai pályán.