A Bár 2.0 expornósa azzal vádolja Pierre Woodman stábját, hogy kábítószert kevertek az italába, és ennek hatására készült el a hardcore film. A Velvetnek viszont a birtokába jutott egy olyan videóanyag, ami az akkor még csak 19 éves lány huncutkodása előtt készült, és csöppet sem tűnik úgy, mintha bármiféle bűntény áldozata lenne. A Viasat3 üdvöskéje a felvételen lazán beszél szexuális életéről, fantáziáiról, a végén pedig ledobálja a ruháit, és a kamerába pucsít egy jó bénát.

"Elismerem, hogy elmentem egy ilyen aktfotózásra, és akkor mondták, hogy más dolgokra is lenne itt lehetőség, ez még jobban megérné nekem. Leitattak, beletettek valami szert az italomba, és csináltam egy ilyen forgatást. És ez most kiderült" - mesélte a napokban pornózáson kapott Bár 2.0 üdvöskéje lakótársainak. A hosszúlábú és roppant bögyös Szalontai először mindent tagadott, most pedig azt állítja, hogy a film kábítószer hatása alatt született .

A Velvet birtokába került viszont egy újabb videó, ami az akkor még csak 19 éves lány pornóválogatásán nyújtott teljesítményét örökítette meg. A felvétel tanulsága szerint jó anyag lehetett, amivel megitatták a szerencsétlenül járt Szalontait, mert sem a részegség, sem más drog használata nem látszik rajta, ami befolyásolhatta volna döntésében - már ha a pénz nem minősül kábítószernek. Sőt, az akkoriban még kívül szőke lány folyékonyan társalog angolul, és beszél szexuális szokásairól is.Így például hamar kiderül, hogy szeret extrém helyeken dugni, izgatja, ha nézhet másokat, miközben azok szexelnek, és igazából csak az állatos- és a pisiszex hallatán tiltakozik hevesen. Azt is elmeséli, hogy 15 évesen veszítette el a szüzességét, és 19 éves korára már 35 pasival szexelt. Erotikus fantáziáiban három férfival van egyszerre - mintha csak a Három kívánság című műsorba csöppentünk volna, a casting után teljesítik is a vágyát.

A beszélgetés végén pedig, ha már exibicionistának vallotta magát, pucérra vetkőztetik, és még pucsítani is megtanítják a bénázása után. Kiderül ugyanis, hogy még ebben a szakmában is illik tudni, mi a homorú és a domború között a különbség... (A vágatlan verzió nagyarányú puncitartalma miatt csak a Muffinon tekinthető meg. )

Szalontaival kapcsolatban a Viasat3 úgy döntött, hogy nem diszkvalifikálja a botrányai miatt valószínűleg nagy nézettséget hozó nőt. A csatorna - annak ellenére, hogy előírás volt, miszerint egyik játékos sem szerepelhet pornófilmben - a nézőkre bízza a döntést, akik a kiszavazás során nyilváníthatnak majd véleményt arról, szívesen látják-e a képernyőn.