Csütörtökön reggel tervezett császárral jön világra a kis Ganxsta Zoé, akiről édesapja még nem nyilatkozik, mert inkább megvárja, hogy megszülessen és egészségben tudja.

Ganxsta Zolee utolsóként végzett a celebpapi versenyen, amit annak köszönhet, hogy időnként furcsa megjegyzések hagyják el a száját. Születendő gyermekével nem kíván gügyögni és amíg nem "embereli" meg magát, a rapper inkább bulizgat. "Nem tud beszélni, prüntyögni én nem fogok neki, olyan lesz, mint egy szellemi fogyatékos" - foglalta össze a kis Ganxsta Zoé képességeit a zenész és ezért inkább rábízza a feleségére. A Velvet olvasói nem díjazták az utóbbi kijelentést, de azért azt szimpatikusnak találták, hogy együtt fog vele szórakozni és távol tartja tőle az olyan alakokat, mint amilyen ő maga.

Információink szerint a születést holnapra reggelre ütemezték az orvosok és ezért kerestük a rappert, hogy megtudjuk, miért tervezett a kis Zoé születése. Ganxsta a kérdést követően kijelentette, hogy nem árul el semmit. "Többet nem is fogtok megtudni. Titkos a projekt. Majd akkor beszélek róla, ha megszületett és egészséges. Nem mi döntöttünk így, hanem az orvos."

Miután Zana Zoltán születendő gyermeke mellett még a tetoválásaira is felfigyelt a sajtó, elég volt csak annyit kérdeznünk, hogy látta-e már a címlapokat, mire egy hosszabb, ám annál pörgősebb monológba kezdett a zenész. A Blikk friss információként közölte, hogy a Ganxsta jobb mellkasán sarló-kalapács, még a balon egy SS jelmondat (Hűségem a becsület) figyel. A közösség elleni izgatás elkövetésével vádolható zenész azonban nem hatódott meg az uborkaszezonra gyártott cikktől.  

"Muzulmán is vagyok és indián, nemcsak kommunista meg náci. Nem szart elég büdöset a Győzike? A Damu sem vert meg elég nőt? Valamit nekik is ki kellett találniuk, bár ez már egy régi történet. Tíz éve tetováltattam magamra ezeket és egyszer voltam már a Viva Televízióban is, mert ők úgy tudták, egy horogkereszt van rajtam. Ez a mostani csak egy vihar a biliben."

A tervezett császár okai
Abban az esetben írnak ki tervezett császárt a szülész-nőgyógyászok, ha a kismamának súlyos szívbetegsége vagy egy baleset következtében medencetörése volt. Ezen felül a hasi sérv vagy a már eltávolított méhen belüli mióma esetében döntenek a császár mellett a szakorvosok. Az is kockázati tényezőnek számít, ha a gyermek túl nagy vagy az édesanyát már kétszer császároztak. Ezekben az esetekben is műtét mellett döntetnek - tudtuk meg Dr. Ács Nándor szülész-nőgyógyásztól.