Bizarr szívességekből és botrányos viselkedésekből sincs hiány. Íme néhány történet egy olyan embertől, aki több ismert embernél is rendet tett már.

A sztorikat egy házvezetőnő, Daysy Rodríguez mesélte, aki 15 éven át több, mint 300 sztár, politikus, sportoló és híresség házában takarított. A nő egy Los Angeles-i takarító-ügynökségnél kezdte a karrierjét, később viszont néhányan annyira elégedettek voltak a munkájával, hogy felkérték, hogy csak nekik dolgozzon. Az ügyfelek egy kis idő elteltével már olyan dolgokat is rábíztak, melyek nem tartoztak a munkakörébe. 

Állítása szerint volt például olyan sztárkliense is, aki napokon át azért tartotta stresszben, mert a menedzsere nem tudott neki VIP-jegyeket szerezni egy eseményre. 

Végül Rodríguez kapta meg a feladatot, aki bár nagy nehezen teljesítette a kérést, annyira kikészült a helyzettől, hogy időbe telt, míg túltette magát a történteken. A vele készült interjúban arról is beszámolt, hogy ha az ügyfelei nem voltak elégedettek a takarítással, zavart, öntudatlan állapotba kerültek, a feszültséget pedig rajta vezették le.

Ha kellett, éjszakákra szereztem nőket vagy topless pincérnőket. Nem volt ritka, hogy a teljesen összepiszkított, véres vagy testnedvekkel teli ágyneműt kellett lehúznom és átcserélnem

— részletezte a takarítónő, majd tovább folytatta.

„Volt egy 28 éves NBA-kosárlabdázó, aki rendszeresen megalázott, mert vízcseppek voltak a mosdókagylóban. Vízcseppek a mosdókagylóban! Nála nem dolgoztam sokáig. Utána egy milliárdos üzletember lányához és annak plasztikai sebész férjéhez kerültem, akiket annyira megszerettem, hogy végül 10 éven át náluk takarítottam”  — mesélte a házvezetőnő, aki a feleséggel annyira jóban lett, hogy az többször is elvitte különböző luxusvásárlásokra. Bár az ügyfél később a saját haját is a takarítónővel fésültette, Rodrígueznek ez nem esett nehezére, mert szerette a családot. Rodrígueznek egyébként saját TikTok-oldala is van, ahol takarítási tippeket oszt meg a követőivel:

@daysylifestyleconcierge Replying to @user1911046364360 demostracion de como usar el producto para deep cleaning ✨ #cleaning #clean #cleaningservice #home #housecleaning #cleaningtips #cleaningservicesb ♬ オリジナル楽曲 - ローカルカンピオーネ🗾👑

Takarítói karrierjébe aztán a 40-es évei végén teljesen belefáradt. Mint mondja, szívesen könyvet írna az átélt élményeiről, ám köti a titoktartási szerződés, amit ha megszeg beperelhetik, és elveszítheti a teljes vagyonát.

(Elle)

(Borítókép: Egy takarító nő, illusztráció Fotó: Getty Images)