Ha valaki erotikus munkát végez, általában igyekszik a legnagyobb titokban tartani, a Daily Star című brit napilapnak azonban időről-időre sikerül megszólaltatnia olyan férfiakat és hölgyeket, akik bátran mesélnek a legpikánsabb részletekről is.

Legutóbb egy 30 éves kaliforniai nő mesélte el, hogyan telik egy átlagos munkanapja a BDSM-klubban, ahol amellett, hogy megkeresi a kenyérre valót, a legmerészebb vágyait is megélheti: mindent megtapasztalhat, ami a dominancia-alárendeltség viszonya köré gyűrűzik. 

A nő, akit a lap csak Jessicaként emleget, a világ egyik legexkluzívabbnak titulált szexklubjában, a Beverly Hills-i SNCTM nevű helyen dolgozik, ahol minden eseményt és féktelen bulit komoly kreatív munka előz meg. Jessica például minden partner kedvéért másik jelmezbe bújik és más karaktert alakít.

„A legtöbb vendég az ütlegelős játékokat, a kikötözést, illetve a csoportos élvezeteket keresi. Gyakoriak a párcserék és a kukkolók is előszeretettel látogatják a műsorainkat. (...) Az első műszakomat tartom életem legemlékezetesebb estéjének. A helyiség erotikától és izgalomtól túlfűtütt volt, a legvonzóbb emberek vettek körbe. Úgy éreztem magam, mintha egy forgatáson lettem volna. Mindenki kedves és nyitott volt, ezért könnyen ment az ismerkedés, majd a durvulás.

A legnehezebb az egészben az volt, hogy elfogadjam, hogy teljesen meztelenül mászkálok mások előtt”

– súgta meg a lapnak a BDSM-klub alkalmazottja, aki kitért arra is, hogy egyes hollywoodi hírességek rendszeresen visszajárnak. 

A klubban nem csupán az erotikus élmények a fontosak, hanem az ott dolgozók megjelenése is. Az extrém jelmezeket egytől-egyig neves tervezők álmodják meg. A maszkok például nem csupán trendi kiegészítők, hanem a diszkréció miatt is lényeges kellékei az eseményeknek. A Beverly Hills-i klub elegáns vacsoraesteket, jelmezes és medencés bulikat is tart. Azoknak pedig, akik tanulni szeretnének, oktatásokat is szerveznek.

(life.hu)

(Borítókép: erotika. Illusztráció: Getty Images)