Amióta az ötszörös portugál aranylabdás Szaúd-Arábiába igazolt, folyamatosak a pletykák arról, hogy világsztár játékosok követhetik a példáját. Az utóbbi időszak átigazolási híreiből szemezgettünk.

Eden Hazard

A legfrissebb spanyol hírek szerint a Real Madrid mellőzött belga válogatott játékosa követné Ronaldot az Al-Nassr csapatába. A pletykának többek között az El Chiringuito spanyol televíziós sportműsorban is szenteltek néhány percet, nem véletlenül: a Real Madrid edzője, Carlo Ancelotti már jó ideje nem számít kezdő játékosként a szélső csatárra, aki az elmúlt négy évben mindössze 51 tétmérkőzésen lépett pályára. Hazard a Chelsea-től 2019-ben, 100 millió euró (39 milliárd 585 millió forint) ellenében igazolt át a Real Madridhoz, ám sok esetben sérülések miatt is kénytelen volt kihagyni meccseket. A szerződése 2024-ig szól, ezért ha pénzt szeretne még látni belőle a spanyol klub, akkor ideje lenne megválni tőle. Rajta kívül Ronaldo még egy sztárjátékos érkezését is szorgalmazza.

Luka Modric

A horvát válogatott játékosnak a szezon végéig van élő szerződése a Real Madriddal, azonban hivatalosan még nem kötött új megállapodást a két fél. A 37 esztendős középpályást Szaúd-Arábiából is megkeresték, méghozzá a Ronaldót is foglalkoztató Al-Nassr. Úgy tudni, Modric visszautasította az ajánlatot.

Sergio Ramos

Miután Modricot nem sikerült megszereznie, az Al-Nassr megkereste a 37 éves Sergio Ramost is. A Paris Saint-Germain (PSG) játékosa azonban télen nem fog klubot váltani, így a nyáron lehet újra aktuális a kérdés. 

Lionel Messi

A Mundo Deportivo szerint a szaúdi al-Hilal évi 300 millió eurós (118 milliárd 843 millió forint) fizetéssel csábította Lionel Messit, azonban a friss világbajnok játékos várhatóan meghosszabbítja a szerződését a PSG-vel. Az al-Hilal a Ronaldót leigazoló Al-Nassr legnagyobb riválisa, így lehet, hogy a jövőben – ha Messi szerződése lejár – összejöhet egy „közel-keleti al-Klászikó” is.

(Borítókép: Eden Hazard. Fotó: Angel Martinez/Getty)