A Cápák között című műsor legutóbbi adása megható pillanatokat is tartogatott. Az egyik vállalkozó, Sándor László cége és története érintette meg a Cápákat, akiktől végül 2 milliós ajándékot kapott tervei megvalósítására. Az üzleti showműsor magyarországi történetében először fordult elő ilyen.

A személy-és vagyonőrzéssel foglalkozó, marcona külsejű, de aranyszívű vállalkozó tini fiatalok biztonságát szavatolja az éjszakában. Látható vagy láthatatlan személyi őrizetet ad a gyermeknek – és így a szülőnek egyaránt. A Cápák teljes mértékben egyetértettek a vállalkozás szükségszerűségén, sőt, Tomán Szabina kijelentette a tinifelügyelet vezetőjének, hogy nyugodt szívvel rá bízná a lányait.

„Minden gyermek egészségesen érkezzen haza”  – vallja Sándor László, akinek cége, az ALF Tini Felügyelet az aggódó szülők és a bulizni vágyó fiatalok között épít hidat. Mint mondja, az élő őrzéses személyvédelmi szolgáltatás a gyereknek biztonságot, a szülőnek pedig nyugalmat ad.

Sándor 5 millió forint reményében érkezett a Cápák elé, amiért cserébe 15 százalék tulajdonrészt ajánlott. Végül befektetési ajánlatot nem, de Lakatos Istvántól és Balogh Leventétől – az üzleti showműsor magyarországi történetében először – 1-1 millió forintot kapott, hogy meg tudja valósítani középtávú terveit. A meghatódott vállalkozó nehezen találta a szavakat a felajánlásokat követően.

A „kopasz dzsinnek” először Lakatos István ajánlotta fel segítségét, melynek köszönhetően el tudja kezdeni az ALF Tini Felügyelet hirdetését. Később Balogh Levente is becsatlakozott, amitől Sándor László azonnal elérzékenyült.

(Borítókép: Sándor László a Cápák közöttben. Fotó: RTL)