Túl sok üzenetet kapott a katari labdarúgó-világbajnokságot követően, ezért az Instagram egy időre blokkolta Lionel Messi profilját. A hétszeres aranylabdás játékos egy interjúban árulta el, összesen hányan gratuláltak neki.

Lionel Messi korunk egyik legtehetségesebb és legkeresettebb játékosa, a 2023-as FIFA Labdarúgó-világbajnokság óta pedig nemcsak a legtöbb aranylabdát, hanem egy világbajnoki címet is birtokló focista. Miután győzelemre vezette az argentin válogatottat, az Instagramra feltöltött ünneplős fotója az oldal történetének legtöbb kedveléssel rendelkező posztja lett, ő maga pedig egymillió gratulációt kapott a közösségi oldalon.

Az extrém mennyiségű üzenet miatt a rendszer több napra letiltotta Messit.

„Annyi üzenetet kaptam, hogy néhány napig blokkoltak a vb-győzelem után. Egymillió üzenetem jött az Instagramon, ezért letiltottak” – fogalmazott egy interjúban a sztárjátékos, aki elárulta: nem alkalmaz külön csapatot az Instagram-profilja kezelésére, a posztokat mindig ő maga készíti és az üzeneteit is saját maga kezeli.

Az év legjobb labdarúgója

A The Guardian 206 fős szavazóbizottsága Lionel Messit választotta 2022 legjobb focistájának. Az élő argentin legendát a vb gólkirálya, a francia Kylian Mbappé követi, míg a dobogó harmadik fokán a tavalyi aranylabdás Karim Benzema, szintén francia játékos helyezkedik el. Meglepő, hogy a Lionel Messi mellett a világ másik legjobb játékosának kikiáltott, a Manchester Uniteddel novemberben szerződést bontó és a szaúd-arábiai Al-Nassr-hoz szerződő Cristiano Ronaldo csak az 51. helyen végzett.

(Player)

(Borítókép: Lionel Messi. Fotó: Getty Images)