A 2024. október 8-án mozikba kerülő filmben az elmúlt években színésznőként is tevékenykedő Lady Gaga Joker szerelmeként tűnik fel.

Valentin-nap alkalmából a film rendezője, Todd Phillips úgy látta jónak, hogy megosztja az első képet a produkcióról. A 2019-ben bemutatott első rész a világ legsikeresebb R-besorolású filmjévé vált a mozis pályafutását tekintve, hiszen mindössze 55M dolláros büdzsére 1074M dolláros bevételt termelve világszinten. A fotót már Lady Gaga is közzétette a hivatalos Instagram-oldalán. A film címe a következő: Joker: Folie a Deux.

Gagához csatlakozik Brendan Gleeson, Catherine Keener, Harry Lawtey és Jacob Lofland is. A hírek szerint azonban hiába az illusztris színészgárda, a botrányok ezt a filmet sem fogják elkerülni. A TMZ-nek nyilatkozó források szerint a Warner Bros. stúdióban, Burbankben két órán keresztül megállás nélkül dolgoztak, mosdó- és vízszünetek nélkül. A legtöbb mosdóprobléma állítólag akkor merült fel, amikor a háttérszínészek a kamerák beállítására vártak.

Ön megnézi majd a filmet?

(Borítókép: Lady Gaga Fotó: Samir Hussein/Getty Images for Live Nation)