A bemutatott reklámokhoz több ismert világsztár is a nevét adta.

A Super Bowl ugyan önmagában egy sportesemény, mégis hatalmas lehetőség az önmagukat reklámozni akaró márkák számára, amelyek képesek jó mélyen a zsebükbe nyúlni. Az Észak-Amerikai kontinens legnépszerűbb meccsén való megjelenésért valóságos háború folyik, a legnagyobb brandek pedig évről évre növelik a tétet. 

A legnagyobb ügyfelek a leghíresebb sztárokat és a legmenőbb kreatív ügynökségeket kérik fel minden évben, hogy a legtöbbet tudják kihozni az elképesztően drágán vásárolt reklámidejükből. Íme a legütősebb reklámfilmek az 57. Super Bowlról!

1. Paramount+ – Sylvester Stallone

A szolgáltatónak elkél a reklám, hiszen nemrég mutatta be legújabb streaming-oldalát, a SkyShowtime-ot. Egy kisfilm erejéig Sylvester Stallone kilencvenes években berobbant hegymászós adrenalinbombáját, a Cliffhangert idéztek fel: Stallone a saját arcát mássza meg.

2. Pepsi – Steve Martin

Steve Martin 2021-ben tért vissza a színre az Only Murders in The Building című sorozattal, és most ismét bizonyítja a Pepsi reklámjában, hogy kicsit sem rozsdásodott be: mindent el tud játszani.

3. Pepsi – Ben Stiller

A kólagyártó nemcsak Martint hálózta be, hanem Ben Stillert is, aki még Derek Zoolander ikonikus kékacélját is visszahozza egy pár másodperc erejéig.

4. Dunkin’ Donuts – Ben Affleck

Hazánkban talán annyira nem ismert, de az USA-ban az egyik legnagyobb fánkozó franchise hálózata a Dunkin' Donuts. A cég reklámjából kiderül, hogy Ben Affleck is vevő az ökörködésre.

5. T-Mobile – Bradley Cooper

Bradley Cooper az édesanyjával együtt szerepel ebben a reklámban, méghozzá magenta színű T-Mobile-egyenruhában.

6. General Motors x Netflix – Will Ferrell

Will Ferrellt mindig imádjuk: most épp elektromos autókkal hajt be a Netflix legnépszerűbb sorozatainak világába, aztán zombivá változik.

(Bronson)

(Borítókép: Super Bowl reklám. Illusztráció: Cinefootage Visuals/Getty)