„Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó” – szól a közmondás.

Messit eddigi pályafutása alatt talán sosem fütyülték ki saját szimpatizánsai, ám ezúttal a francia rekordbajnok szurkolói nagyon megharagudtak az argentin világsztárra. 

A Bayern München elleni kettős vereséggel és kieséssel zárult Bajnokok Ligája-nyolcaddöntők alatt a PSG szurkolói úgy látták, hogy a hétszeres aranylabdás világsztár nem igazán tette oda magát. Ráadásul az argentin klasszis még mindig nem írta alá új szerződését a PSG-nél. A fentebb említett tények miatt a klub ultrái kitervelték, hogy füttykoncerttel emlékeztetik rá Messit, hogy mindig a klub az első és nem elégedettek a teljesítményével.

A párizsiak a Rennes ellen léptek pályára a hétvégén, ahol az ultrák beváltották ígéretüket és kifütyülték az argentin világbajnokot. 

A hazai közönség már a meccs első 20 perce után elégedetlenkedett, végül nemcsak Messit, hanem a teljes csapatot kifütyülték a gyenge játék miatt. A PSG végül 2-0-ás vereséget szenvedett, így továbbra sincs jó passzban a csapat, lassan pedig a francia bajnoki cím is veszélybe kerülhet.

(Borítókép: Lionel Messi. Fotó: Jonathan Moscrop/Getty)