A PSG az utóbb időben nem elégedett egyik legnagyobb sztárjátékosával.

A Paris Saint-Germain ezen a nyáron szeretne megválni Neymartól, azonban keresztülhúzhatja a számításaikat, hogy a 31 éves brazil világsztár jelenleg komoly sérüléssel küzd, emiatt pedig a szezon hátralévő részét is kénytelen kihagyni.

Bár Neymar állítólag szeretne a klubnál maradni, régóta hírlik, hogy a PSG nem tervez vele.

A Le Parisien legutóbb arról számolt be, hogy amennyiben a klubnak sikerülne meggyőzni a játékost a távozásról, akkor is több probléma merülhet fel. Egyrészt Neymar-t máig világrekordot jelentő, 222 millió euróért szerződtették, így a következő csapatának is mélyen a zsebébe kellene nyúlnia a transzferdíj tekintetében. Emellett a brazil klasszis fizetése is gigászi, valamint a sérülésekkel is rendre meggyűlik a baja.

A lap szerint a klub vezetői attól tartanak, hogy Neymar jelenleg nem menne át a potenciális vevő orvosi vizsgálatán. A cikk arra is kitér, hogy a PSG szakmai tanácsadója, Luis Campos azért sürgeti a brazil eladását, mivel zavarja, hogy a játékos hajlamos a sérülésekre.

A francia sztárcsapat a jövőben várhatóan Kylian Mbappé köré építi majd fel az együttest, miután  Lionel Messivel sem sikerült szerződést hosszabbítania .

(sport365)

(Borítókép: Neymar. Fotó: Eurasia Sport Images/Getty)