A csapat szurkolói odavannak az ifjú hölgyért.

Az AC Milan olasz labdarúgócsapat szurkolói örömmámorban úsznak amióta kiderült, hogy csapatuk bejutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe. A hurráhangulatukat csak fokozta, hogy a Milan TV új műsorvezetőjeként bemutatták a topmodell szépségű Giusy Melonit. Az 1999. április 1-jén, Rómában született tévés szakember jelenleg Milánóban él. A szurkolók természetesen már most odáig vannak a gyönyörű műsorvezetőért, amit az alábbi képekből ítélve nem is csodálunk.

Az ifjú hölgy korábban a SportItalia munkatársa volt, valamint színésznőként és szinkronszínészként is járatos. Legutóbb az Addicted című filmben adta a hangját az egyik karakternek. 

Sok fanatikus már most szerelmes levelekkel bombázza az olasz műsorvezetőnőt, ám nekik rossz hírünk van: Giusy Meloni nagyon ügyel a magánéletére, és nem sokat tudni róla. Annak ellenére, hogy eléggé aktív a közösségi médiában, nem oszt meg sok részletet a személyes életéről. A több mint 200 ezer követővel bíró Instagram-oldalán főként az utazásairól posztol képeket, de nincsenek nyomai a barátjának, noha az a hír járja, hogy jelenleg egy olyan férfi a párja, aki nem tartozik a szórakoztatóipar világához.

(Borítókép: Nő mikrofonnal a kezében. Illusztráció: Manu Vega/Getty)