Egyelőre a tizenharmadik életévüket sem töltötték be, de már most valósággal kapkod a modellszakma Ava Marie és Leah Rose Clementsért, akiket a világ legszebb ikerlányainak kiáltottak ki.

Babaarcuk, igéző szemeik és selymes frizurájuk, azaz természetes szépségük miatt sokan odáig vannak a világ legszebb ikreiért. Az amerikai lányok, akik idén nyáron, pontosabban július 7-én ünneplik majd a 13. születésnapjukat, az Instagramon is hatalmas népszerűségnek örvendenek: több mint 2 millióan követik mindennapjaikat a platformon.

A Clements-ikrekre már születésükkor felfigyeltek, mégpedig a köztük lévő hasonlóság és a teljesen szimmetrikus arcuk miatt.

Bár szüleik sokáig hallani sem akartak arról, hogy a lányok modellként ténykedjenek, végül mégis megengedték nekik a dolgot. Ava Marie és Leah Rose 7 évesek voltak, amikor belevágtak a modellkedésbe. Apjuk népszerűsége (Kevin Clements világbajnok úszó – a szerk.), anyjuk odaadó munkája és a lányok kitartása is hozzájárult a sikerhez és ahhoz, hogy ma már milliókat keresnek. Instagram-oldaluk portfólióként is szolgál a különböző ügynökségeknek – írja a 24.hu.

Ebben a videóban megtekintheti, mennyit változtak babakoruk óta:

(Borítókép: Ava Marie és Leah Rose Clements. Fotó: YouTube)