Lőw Zsolt és a Bayern München aláírt mezt ajánl fel licitre az esztergomi robbantás áldozatának támogatására.

Nem csak a sportvilágban találkozunk olyan emberekkel, akik nagyságukban is emberi maradnak. Nemrég beszámoltunk egy vidéki földrajz tanárról, aki saját megtakarítását egy innovatív applikáció fejlesztésére fordította diákjai számára. Bár az ötlete nem nyerte meg a befektetők tetszését a Cápákműsorában, Balogh Levente mégis úgy döntött, hogy kifizeti a tanárnak az eddig befektetett összeget. Az ilyen hétköznapi hősök nap mint nap pozitív meglepetést okoznak számunkra.

És most ismét egy hőssel találkozunk, de ezúttal a futball világából. Kónya Gábor Lajost, az esztergomi tragikus robbantásban elhunyt TEK-es kommandóst, felesége és két gyermeke gyászolja. De nem csak ők állnak most mellette: a nemzetközileg elismert Bayern München és az annál is közelebbi szívünkhöz álló Lőw Zsolt is a segítségére sietnek.

Lőw Zsolt, a Bayern München másodedzője, egy Thomas Müller által és a csapat többi játékosa által aláírt eredeti mezét bocsátotta licitálásra a közösségi médiában. A mez kikiáltási ára 30 ezer forint volt, de a licitálás szenvedélyében már most másfél millió forintnál járunk! És még október 25-ig licitálhat rá!

Ne feledje, minden forint a tragikusan elhunyt hős rendőr családját segíti. És ahogyan a vidéki földrajz tanár is bizonyította: a hétköznapi hősök közöttünk élnek, és néha a legváratlanabb helyeken találkozhatunk velük.

Forrás: sportal.hu

(Borítókép: Thomas Müller, a Bayern München játékosa. Fotó: Getty Images)