Idén az egész világon végigsöpört a „Barbie-láz” és Greta Gerwig filmje rekordokat döntött a mozitermekben. Így nem véletlen, hogy a rajongók reménykednek egy második részben és most a film főszereplője, Margot Robbie eloszlatta a kételyeket.

A Barbie júliusi megjelenése után egy hónappal a rekordokat döntő film rendezője, Greta Gerwig A New York Times-nak adott interjút arról, hogy úgy érzi készülhetne egy folytatás a Barbie-ból, de még nem érzi azt, hogy készen áll rá. Később pedig kiderült, hogy a film két sztárja, Margot Robbie és Ryan Gosling nem szerződtek egy újabb részre.

A napokban azonban a címszerepet játszó színésznő egy interjúban beszélt a lehetséges folytatásról.

Azt hiszem, mindent beleadtunk ebbe a filmbe.

Nem úgy építettük fel, hogy trilógia vagy bármi ilyesmi legyen belőle. Olyan volt, mintha Greta mindent beleadott volna ebbe a filmbe, úgyhogy el sem tudom képzelni, mi következhetne” – fogalmazott a Marie Claire UK szerint.

Azonban a színésznő sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta a folytatásról szóló híreket, így ez reményt adhat a rajongóknak arra, hogy a jövőben tényleg fog érkezni egy második rész.

Margot Robbie az interjújában kitért arra is, hogy fontosnak tartja, hogy a nézők ne feltételezzék azt, hogy csak férfi főszereplőkkel készülő filmek lehetnek rendkívül sikeresek.

Csak azért, mert női főszereplője van egy filmnek, még nem jelenti azt, hogy nem fog betalálni a nézőknél.

Szerintem ez egy olyan tévhit, ami még mindig sok emberben él. Ezért is nagyon fontos, hogy Barbie jól teljesített. Ez inspiráció, hogy az alkotóknak a jövőben is nagy, eredeti ötleteik legyenek, és megkapják a költségvetést a megfelelő kivitelezéshez” – mondta a színésznő.

(Marie Claire UK)

(Borítókép: Margot Robbie. Fotó: GettyImages)