Mostanra már mindenki megszokhatta, hogy a Simpson család nézői rendszeresen találnak olyan eseményeket vagy tárgyakat az animációs sorozatban, amik a valóságban is bekövetkeznek vagy létrejönnek csak évekkel, esetleg évtizedekkel később. Ezúttal az Apple legújabb nagy dobását látták előre a sorozat készítői.

Lassan már teljesen hétköznapos lesz, hogy a Simpson család újra és újra megjósolja a jövőt, legyen szó Trump 2017-es elnökké választásáról, vagy egy brit üzletember, Richard Branson űrútjáról, esetleg a Titanic-hoz leereszkedő meghibásodott tengeralattjáró történetéről.

Számtalan történet van fent az interneten azokról az esetekről, amikor az animációs sorozat pontosan számolt be a jövőről és most még egyet hozzá lehet adni a végeláthatatlan listához.

A Simpson család egy 2016-os epizódjában Homer és Marge az ágyban fekve viseltek virtuális valóság szemüvegeket, amelyet aztán mindeki elkezdett használni Springfieldben.

Sokan úgy gondolják, hogy a technológia kísértetiesen hasonlít az új Apple Vision Pro-ra.

Az Apple új szerkezete egyébként nagyon megosztó lett. Sokan imádják az innovatív készüléket, de mások szerint morbid, ahogy az emberek az utcákon, konditermekben és tömegközlekedésen is használják.

(Borítókép: Jelenet a Simpson családból. Fotó: NorthFoto)