Az utóbbi hónapokban eltűntnek hitt Katalin hercegné körüli rejtélyek közepette egy videófelvétel bukkant fel, amely állítólag őt és Vilmos herceget ábrázolja vásárlás közben, ami újabb találgatásoknak adott alapot.

A közelmúltban Katalin hercegné eltűnésével kapcsolatos találgatások újabb fejezetet nyitottak, miután december óta nem jelent meg nyilvános eseményen. A királyi család szerint a hercegné egy hasi műtéten esett át és jelenleg a felépülés időszakát éli. Ennek ellenére az interneten terjedő összeesküvés-elméletek és pletykák nem csitulnak, különösen miután egy videófelvétel került elő, amely állítólag Katalint és Vilmos herceget mutatja vásárlás közben.

A videó elsőként a TMZ-nél jelent meg, ahol a metaadatok alapján arra következtettek, hogy a felvétel hiteles és valóban a hercegi párt ábrázolja. Ennek ellenére számos internetező kétségbe vonta a videón szereplő személyek kilétét.

A felvétel készítője, a 40 éves Nelson Silva, aki egy élelmiszerboltban vásárolt, amikor észrevette a hercegi párt, most nyilatkozott a történtekről. A videós szerint Vilmos és Katalin nyugodt és boldog benyomást keltett, miközben beszélgettek a bolt személyzetével, és láthatóan jól érezték magukat.

„Nem hallottam a beszélgetésüket, de a pultnál álló lány annyira meglepődött, hogy alig kapott levegőt. A hangulat nagyon pozitív volt” – osztotta meg látottakat Nelson Silva a The Sun újsággal.

Nelson Silva elmondása szerint a hercegi pár iránti tiszteletből nem akarta őket zavarni, ezért csak rövid ideig vette őket videóra, amikor a parkoló felé sétáltak. Célja a videó közzétételével az volt, hogy megnyugtassa a nyilvánosságot és véget vessen a spekulációknak Katalin állapotát illetően. Azonban ez nem hozta meg a várt eredményt, mivel a közönség továbbra is kételkedik abban, hogy ki szerepel a videón.

Katalin hercegné eltűnése és állapota körüli rejtély továbbra is foglalkoztatja a nyilvánosságot és az összeesküvés-elméletek híveit, ám a húsvéti ünnepek közeledtével sokan reménykednek abban, hogy a hercegné visszatér a nyilvánosság elé, ezzel véget vetve a találgatásoknak.

(Blikk)

(Borítókép: Katalin hercegné. Fotó: Getty Images)