Sokaknak lehet ismerős, ha egy hosszabb utazás alkalmával hosszú órákat kell várakozni átszálláskor a reptéren, ami nem ritkán megnehezíti, hogy pihentető repülésben legyen részünk. Erre talált megoldást a legnagyobb török légitársaság.

Nemrég a Turkish Airlines  egy videóban jelentette be, hogy egy egészen rendkívüli akcióval szolgál az utasai számára az isztambuli állomásán. 

„Olykor extra idő jut két repülés között” – indul sejtelmesen a Turkish Airlines videója, majd nyomban utána előállnak egy bizonyára sokak számára remek újítással. A légitársaság videója szerint

aki isztambuli átszállással utazik, ajándék éjszakát kap, vagyis ingyen szállást a repjegy mellé. 

Ezzel még nincs vége: nemcsak a szállást biztosítják, de a transzfert is a repülőtérről a hotelbe. Mondanunk sem kell, hogy ez az ajánlat egészen egyedülálló a légitársaságok körében. A videóban ezután a város szokásos látnivalóit és jellegzetességeit mutatják be, ezzel csalogatva az embereket a török metropoliszba.

Bár egy nap Isztambulra nem sok, így is remek választás lehet egy villámlátogatásra egy átszállás alkalmával – pláne ingyen!

Ha többet szeretne megtudni az akcióról, olvassa el a témában írt egy korábbi, alább látható cikkünket is!

(Roadster)

(Borítókép: Isztambul látképe a Hagia Sophiával. Fotó: Anton Petrus/Getty)