„Nagyon képben vagyok az űr cuccokkal” – fogalmazott a Tesla és a SpaceX alapítója, akinek határozott véleménye van arról, hogy létezik-e élet a Földön kívül.

Felkerült az X-re (korábbi Twitter) egy videó Tucker Carlsonról, ahogyan arról számol be, hogy hisz a Földönkívüliek létezésében.

Nekem nincs bizonyítékom az űrlények létezésére, márpedig 6000 műholddal a Föld körül már tudnék róluk

– jelentette ki a Tesla-vezér, azonban Tucker Carlson szerint az idegen lényeket nem az űrben, hanem a föld alatt és az óceánok mélyén kell keresni.

Nem csak a médiaszemélyiség, hanem számos csillagász, köztük Fockter Zoltán is úgy gondolja, hogy létezhet élet a Földön kívül is, igaz, ők a nagyon távoli exobolygóknál kutatnának az élet után.

„Nagyon sokan érdeklődnek tőlem, hogy hol vannak az ufók.

Márpedig azért, mert ha valaki a Földön tudhatna bármit is róluk, akkor az én lennék, hiszen mint tudjátok nagyon képben vagyok az űr cuccokkal.

De nem láttam semmilyen rájuk utaló jelet vagy bizonyítékot” – közölte Elon Musk az Unilad beszámolója szerint egy korábbi interjúban, majd viccelődött azzal, hogy amennyiben találnánk földönkívülieket, akkor az egy ok lenne arra, hogy az országok megemeljék a honvédelmi költségvetéseket, így ha nem akarunk sokat adózni, akkor nem akarjuk, hogy életre bukkanjanak a tudósok a Földön kívül.

A vicc ellenére a Tesla-vezér reméli, hogy téved és egyszer találni fog az emberiség életet.

(Borítókép: Elon Musk. Fotó: GettyImages)