Florentino Pérez azzal vált gyanússá, hogy a Real Madrid-Barcelona találkozó előtt hosszasan beszélgetett a játékvezetővel.

Szokatlan jelenségről számolt be a Mundo Deportivo nevű lap, amely úgy tudja, a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez hosszasan beszélgetett a játékvezetővel az El Clásico előtt – írta meg a Sportal

Korábban mi is beszámoltunk a spanyol bajnoki idény egyik legizgalmasabb mérkőzésének, az El-Clásiconak a vitatott játékvezetői ítéleteiről

A történelmi hűség kedvéért: a Real Madrid 3–2-es győzelmet aratott az ősi rivális Barcelona felett, amellyel már-már bebiztosította bajnoki címét. A katalán csapat tagjai és edzőjük, Xavi a mérkőzés után feldúltan nyilatkoztak és megkérdőjelezték César Soto Grado játékvezető döntéseit. 

A Mundo sportlap most arról számolt be, hogy Florentino Pérez a találkozó előtt néhány órával hosszan beszélgetett a játékvezetői csapattal. A sportlap erősen utalt rá a cikkében, hogy Pérez nem volt tisztességes, amikor a játékvezetői csapattal kommunikált:

„Meglepő volt, ahogyan a Real Madrid nagy mértékben nyomást gyakorolt a mérkőzés játékvezetőjére. A Real elnöke a játékoskijáróban beszélgetett a bíróval a meghatározó Clásico előtt”

(Borítókép: Florentino Pérez. Fotó: DeFodi Images/Getty)