A boxlegenda egy interjúban osztott meg néhány részletet a felkészüléséről.

Július 20-án Jake Paullal fog megmérkőzni a korábbi nehézsúlyú világbajnok, élő bokszlegenda Mike Tyson. Az 57 éves korábbi bajnok elmondása szerint keményen készül, olyannyira, hogy nem él szexuális életet és a marihuána fogyasztásával is leállt egy időre.

„Hat hete nem szívtam és nem szexeltem. A fegyelemről szól. Fegyelem az, ha olyan dolgot csinálsz, amit nem szeretsz, de közben úgy csinálsz, mintha szeretnéd csinálni. Utálom, hogy nem állhatok be és nem lehetek együtt a feleségemmel, de úgy teszek, mintha imádnám” – indokolta, hogy miért hagy fel szenvedélyeivel Tyson, akinek a youtuber-ből lett Jake Paul elleni meccsét a Netflix élőben közvetíti.

Mike Tyson 15 év kihagyás után, 2020 novemberében tért vissza a ringbe egy bemutató mérkőzésen, Roy Jones Jr.-t hívta ki. A mérkőzés végül döntetlennel végződött, és egy ideig úgy tűnt, hogy lesz folytatás is, ugyanis a korábbi nagy ellenfél, Evander Holyfield is bejelentkezett egy bunyóra, de abból a meccsből végül nem lett semmi. Azóta Tyson nem lépett ringbe, azonban edzőként is debütált

(Borítókép: Mike Tyson. Fotó: Daniele Venturelli/Getty)