Az ikonikus Szex és a New York folytatása, az És egyszer csak filmdráma újabb fordulatokkal és karakterekkel tér vissza a képernyőre.

A 'Szex és a New York című híres sorozat után készült az És egyszer csak... című új sorozat, ami hamarosan a harmadik évadával tér vissza az HBO-ra, és már most nagy izgalommal várják a nézők. Az eredeti sorozatban megismert Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis), Miranda (Cynthia Nixon) és Samantha (Kim Cattrall) élete után most újabb kihívásokkal és meglepetésekkel teli epizódok várnak a nézőkre.

A showrunner, Michael Patrick King a Varietynek adott nyilatkozatában elárulta, hogy a sorozat új irányvonala vegyes fogadtatásra találtak a közönség körében. Michael Patrick King így nyilatkozott:

Nagy kihívás volt frissíteni egy már jól ismert sorozatot. Próbáltunk újítani, ami néha nagyon jól sikerült, máskor kevésbé.

Hozzátette, hogy a közösségi médiában az emberek véleményét nagy vonalakban követi, ahol a nézők hol dicsérik, hol kritizálják a műsort.

A rajongók, akik már tűkön ülve várják a 2025-ös premiert, a korábbi évadok drámai eseményei, mint Mr. Big halála és Samantha távolléte, már felkészítették őket a váratlan fordulatokra. A harmadik évad előkészületeit azonban hátráltatták a film- és televíziós szakmát érintő sztrájkok, amelyek problémái csak 2023-ban oldódtak meg.

Néhány fontos változás történt a szereplőgárda összetételében is.

A Daily Mail szerint Sara Ramirez, aki Che karakterét játszotta, nem tér vissza a sorozatba, mivel a karakter nem nyerte meg a nézők tetszését.

Karen Pittman, aki Nya Wallace szerepét alakította, szintén elhagyja a sorozatot, mert más tévéműsorokban vállalt szerepeket. A Max csatorna egyik nyilatkozatában kiemelte:

„Öröm volt Karen Pittman munkáját látni az And Just Like That… sorozatban, de elkötelezettsége más projektek miatt nem teszi lehetővé, hogy folytassa nálunk."

A rajongók nagyon kíváncsiak, vajon Aidan visszatér-e a képernyőre. Michael Patrick King a sorozat podcastjában beszélt arról, hogy Aidan és Carrie kapcsolata továbbra is nehézségekkel teli, mivel Aidan eldöntötte, hogy Virginiában marad a gyermekeivel. A sorozat készítői elárulták, hogy a jövőben újabb izgalmas fordulatok várhatók, például Samantha váratlan rövid megjelenése a második évadban, amelyet a nézők különösen izgalmasnak találtak.

A forgatás 2024 májusában kezdődött, és az új szereplők között ott van Rosie O'Donnell is, aki Mary karakterét fogja megformálni, így tovább mélyítve a sorozat drámai hatását.

(Borítókép: Sarah Jessica Parker. Fotó: Getty Images)