Mbappé különös nyilatkozatot tett a minap egy olasz csapatról.

Egyre közelebb ahhoz Kylian Mbappé, hogy a Real Madrid játékosa legyen. Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy a világbajnok csatár már meg is vásárolta álmai otthonát. A Real Madrid egykori ötszörös BL-győztesének, Gareth Bale luxusvilláját vette meg Kylian Mbappé, ami újabb jele lehet annak, hogy a francia csillag hamarosan a Real Madridhoz ír alá.

Minden egybehangzó információ ellenére azonban a Globe Soccer Awardon érdekes nyilatkozatot adott a Sky Sportsnak a francia támadó, melyben úgy fogalmazott:

„Sokszor elmondtam már, ha egy nap Olaszországba igazolok, akkor az AC Milan játékosa leszek. Gyerekkorom óta a milánói együttes szurkolója vagyok, amikor kicsi voltam az összes meccsüket néztem a Serie A-ban. Az egész családom nagy Milan szimpatizáns” – árulta el a PSG-től távozó világklasszis.

Nem sokkal később Mbappé édesanyja, Fayza Lamari is megerősítette fia gondolatait, ugyanis elárulta, hogy gyerekkorában az iskolából haza érkezve mindig a milánói csapatról áradozott.

Bár Mbappénak kétségkívül nagyon fontos az AC Milan, mégis szinte elképzelhetetlen, hogy a klub jelenlegi helyzetében le tudja igazolni a világ egyik legjobbját, aki ráadásul már kétszer kikosarazta a Real-t, így ez az utolsó esélye, hogy a királyi gárdához igazoljon. 

A 25 éves villámléptű támadó egyébként a Sky Sportsnak adott interjújában többek között arról is beszélt, hogy miért hagyta el a Paris Saint-Germaint, és leszögezte, hogy hamarosan bejelenti, hol folytatja karrierjét.

(sport365)

(Borítókép: Kylian Mbappé. Fotó: Franco Arland/Getty)