Nem a sztárok vagy szupergazdagok azok, akiket a repülőgép személyzete ki nem állhat. Egy légiutas-kísérő most arról mesélt kit gyűlölnek igazán.

A 49 éves southamptoni Skye Taylor 16 éven át dolgozott légiutas-kísérőként, először fapados légitársaságoknál, majd a Virgin Atlanticnál helyezkedett el. Most a Daily Mailnek arról mesélt, kik azok az utasok, akik a legidegesítőbbek, és a legtöbb problémát okozzák a személyzetnek.

Ha valaki azt hiszi, a televíziós vagy mozis sztárok azok, akikkel mindig baj van, nagyon téved. Sőt, őket kifejezetten kedvelik a légiutas-kísérők, mert kevés kivételtől eltekintve nagyon kedvesek, és tisztelettel bánnak az őket kiszolgáló stewardessekkel. Ugyanez a helyzet  szupergazdag utasokkal is.

A problémák inkább azokkal vannak, akik eleve ki sem fizetik sokszor a teljes jegyárat, mégis maximális elvárásaik vannak: ők az influenszerek.

„A fő problémák az olyan útvonalakon vannak, mint Dubai és Vegas, ahol az influenszer típusok vannak, ők elég nehéz esetek lehetnek" – meséli Taylor, aki hozzáteszi, nem csak az irreális elvárásokkal és hisztikkel keserítik meg a személyzet dolgát az ilyen utasok, de sokszor az alkoholfogyasztásuk is komoly problémákat jelent. Sőt, van aki még ennél kis messzebb megy.

„Los Angelesben nagyon gyakori, hogy ezek az emberek altatókat, például váliumot vesznek be, majd felszállnak a fedélzetre és isznak. És ez megváltoztatja az emberek jellemét..." – fogalmaz  nagyon finoman a 49 éves stewardess.

Hozzáteszi, hogy természetesen bármilyen balhé is alakul ki az utastérben, azt mindig igyekeznek a legnagyobb profizmussal kezelni.

De az biztos, hogy amikor meglátják a pezsgővel kezükben szelfiző influenszereket, kicsit ökölbeszorul a gyomruk.

(Daily Mail)

(Borítókép: kétségbeesett légiutas-kísérő. Illusztráció: Getty Images)