Érdemes kedvesnek lenni a repülőgépek személyzetével, ugyanis egy névtelenséget kérő munkavállaló elárulta, hogyan vágnak vissza a goromba utasoknak.

A legtöbben azt gondolják, hogy a légiutas-kísérők munkája kimerül annyiban, hogy az utasok kényelmét szolgálják, pedig annál sokkal fontosabb, hogy biztonságban tartsák a gépen tartózkodó utasokat. 

Alapból is érdemes kedvesnek lenni a különböző szolgáltatásokat nyújtó személyekkel, de ha ők vigyáznak az ember biztonságára, akkor ez különösen igaz, ennek ellenére akadnak olyan utasok, akik tiszteletlenek a repülőgépek személyzetével

A légiutas-kísérőknek, azonban meg van a módszerük arra, hogy visszavágjanak, bár fontos kiemelni, hogy a légitársaságok ezt nagyrészt elítélik ezt.

Az Expressnek szúrta ki, hogy egy névtelenségbe burkolózó volt légiutas-kísérő felfedte a szakma „piszkos titkai” és elmondta, hogyan állnak bosszút a bunkón viselkedő utasokon.

Régebben légiutas-kísérőként dolgoztam, és amikor valaki nagyon durva volt, egyszerűen odamentem a számítógéphez, amivel a fedélzeti tv-képernyőket kontrolláltuk és átállítgattam az övét, hogy ne tudja megnézni a filmet.

Nagyon kicsinyes voltam, tudom” – fogalmazott.

Természetesen nem ez az egyetlen titka a légiutas-kísérőknek, a stewardessek gyakran az utasok előtt beszélik meg, hogy melyik gépre felszálló férfi tetszik nekik.

(Express)

(Borítókép: Légiutas-kísérő. Fotó: GettyImages)