Teljesen lehidalt az internet népe, amikor egy több mint 26 ezer TikTok-követővel rendelkező édesanya felvételeken dokumentálta hétfős családja tenerifei nyaralását, beleértve az éttermekben fizetett számlákat. Az egyik blokk láttán mindenki szava elállt.

Beköszöntött az ősz, de a szezonnak még közel sincs vége, hiszen sokan csak ilyenkor indulnak útnak. Egy hétfős család is éppen a vakációját tölti Tenerifén, a kiruccanásról pedig rendszeresen tölt fel videókat a TikTok-csatornájára a több mint 26 ezer követővel rendelkező édesanya, Gemma Loveden.

A hölgy olyan tartalmakkal vált népszerűvé, amelyekkel azt mutatja be, hogyan tudja anélkül megetetni a családját, hogy arra a gatyájuk is rámenjen, hiszen hét éhes szájat betömni hatalmas kihívás. Ebből kifolyólag rengeteg főzős videót és receptet is feltölt a közösségi oldalaira, de szép szerével akadnak olyan tartalmai is, amelyekben meghökkentően olcsó éttermeket fedez fel. Így tett Tenerifén is, ahol több vendéglátóhelyet is sikerült találni elfogadható árazással. 

Egy azonban kitűnt mind közül: egy étteremben egy vacsoráért nem több mint 21 ezer 800 forintnak megfelelő összeget fizetett hetük után.

Az édesanya egy citromos-fokhagymás csirkét evett 11,95 euróért, míg a férje steaket 14,70 euróért. A gyerekek két pizzán osztoztak 7,95 és 9,65 euró összegben, valamint összesen két üveg vizet és egy üveg kólát ittak összesen 7 euró értékben. Minderre felszámoltak 3,59 euró szervízdíjat, tehát a vacsora végösszege 54,84 euró, mai árfolyamon nagyjából 21 ezer 800 forint lett.

@gemmaloveden Tenerife evening meal #fyp #dinner #eatwithme #fyppppppppppppppppppppppp #fypviraltiktok #fypv #xyzbca #tenerife #traveltok #holiday #fup #fypシ゚ #fypp #foru #foryourpage #fypage #relatablecontent ♬ original sound - Gem

Fogadok, hogy az összeg, amit fizettünk, tényleg sokkolni fog titeket. Mi nem tudtuk elhinni!

– fogalmazott Gemma Loveden a vírusként elterjedt TikTok-videóban, amely alá csak úgy záporoztak a kommentek arról, hogy milyen hihetetlenül olcsón megúszták a vacsorát annak ellenére, hogy heten voltak.

(LADBible)

(Borítókép: Egy hölgy kártyával fizet egy étteremben. Illusztráció: Getty Images)