Egy pornófüggésre szakosodott szakértő elmesélte, melyik intim tevékenységgel lehet megmenteni a problémás kapcsolatokat.

Meglepő kijelentést tett a MakeLoveNotPorn alapítója, Cindy Gallop, amikor a Daily Mail újságírója arról kérdezte, milyen szexuális szokások vannak komoly hatással egy párkapcsolatra. A szakértő ugyanis elmondta, mi az az intim tevékenység, ami akár meg is menthet egy zátonyra futott viszonyt, és ez nem feltétlenül az, amire a legtöbben gondolnának.

Gallop szerint ha egy páros filmre veszi az ágybeli tevékenységét, az egészen új szintre emelheti a kapcsolatukat, és akár egy szakítást is megelőzhet.

„Tizenegy évnyi tapasztalat alapján elmondhatom, hogy érdekes módon a szexvideók készítése átalakító hatással van a párkapcsolatra, több okból is" – mondta.

„Amikor két ember úgy dönt, hogy filmre veszi magát szex közben, akkor arról beszélniük kell. Ha pedig beszélnek róla, akkor – bármilyen régóta is vannak együtt – olyan mélységekbe és olyan ismeretlen területekre terelődhet a szó, ahol még soha nem jártak. Sok pár ír nekünk, hogy eddig azt hitték, nyitottak voltak, de a filmezés egy teljesen új szintre emelte a kapcsolatukat" – tette hozzá Gallop.

(Daily Mail)

(Borítókép: pár intim helyzetben. Illusztráció: Getty Images)