Bizonyos pozitúrákat előnytelennek érezhetünk az ágyban, ha nem vagyunk elégedettek a testünkkel, ám ilyen esetben is léteznek olyan variációk, amelyeket az előnyünkre fordíthatunk. Bár a legfontosabb minden esetben az önértékelés javítása, hogy az együttléteket önfeledten élvezhessük, cikkünkben addig is eláruljuk, hogy az alkatunkhoz mérten mely pózokban mutathatjuk a legvonzóbb oldalunkat.

Alma alkat

Az alma alkatú nők hajlamosak azt gondolni, hogy nem elég nőiesek. Hogy ez változzon, érdemes háttal letérdelniük a férfi előtt, majd kinyújtott kezekkel előre hajolva a magasba emelniük a feneküket.

Homokóra alkat

Ha egy hölgy homokóra alkattal rendelkezik, az ágyban olyan pozitúrákban mutat a legvonzóbban, amelyek során a férfi a derekát fogja. Ehhez a lovaglópóz kiváló választást jelent.

Fordított háromszög alkat

Az ilyen testalkatú hölgyeknek nagyon jól áll, ha olyan szexpózt választanak, amelyben a melleik vannak középpontban. Ehhez az egyik legjobb választás, ha a férfi ölébe ül egy széken.

Sportos alkat

Egy nagyszerű állóképességgel és izmos, kidolgozott alakkal büszkélkedő nő bátran kipróbálhat extrémebb pózokat, például, hogy fekvőtámaszban tartja magát. Ilyen esetben segíthet, ha a párja megtartja közben a lábait.

Körte alkat

Ehhez a testalkathoz az úgynevezett „kanál” vagy „kifli” pozíciók illenek a legjobban. A nőnek az oldalán kell feküdnie, a férfinak pedig mögötte. A férfi kezei így könnyen elérik a nő intim tájékát, valamint a melleire is nagyon jól rálát. A pozíció többféleképpen variálható, például ha a nő az egyik combját a férfi csípőjére helyezi.

(Femcafé)

(Borítókép: Szexelő pár. Illusztráció: Getty Images)