A kínai netes áruház némi meglepetést is csomagolt egy amerikai nő ruháihoz, ám ő nem igazán értékelte a rendeléssel érkező, gusztusosnak nem nevezhető látogatókat.

A kínai netes áruházak mindig tartogatnak meglepetés-akciókat a vásárlóiknak, ám egyikük olyan extra tételeket kapott a csomagjában, amelyekre valószínűleg mindig emlékezni fog. 

Emma Coad egy TIkTok videóban osztotta meg a számára igen megrázó élményt, ami akkor érte, mikor a Sheinről rendelt ruhákat és farmerszoknyát kicsomagolta.

@emma.coad.3 @SHEIN all I wanted was the missguided clothing and a jean skirt but instead i got worms falling out of my package…😵🤮🪱🐛 #shein #sheinbugs ♬ female rage - bel6va

„Ki akartam dobni a csomagolást amikor a lábamra és a földre hullottak" – meséli, és meg is mutatja a három óriási, és mozgó kukacot, amiket a csomag rejtett. „Undorító volt. Majdnem hánytam" – teszi hozzá.

Coad a cseppet sem gusztusos állatokat egy tányérra helyezte hogy követői lássák a méretüket, miközben a csomagból kibontott ruhák a földön hevertek mindenfelé. Nagy valószínűséggel egy nagymosás vár rájuk, ha nem egyenesen a szemetesben végzik.

Azt viszont már most megerősítette a hölgy, hogy a cégtől soha többé nem rendel semmit.

(The U.S. Sun)

(Borítókép: egy csomag tartalmán meglepődött nő. Illusztráció: Getty Images)