Anyuka ultraszexi karácsonyi jelmezt rendelt magának, ezt kapta helyette

vik
2018.12.15. 09:05

A 2 gyerekes, 28 éves Lisa Williamson nem akart mást, csak baromi szexisen kinézni a táncórán, ahova rendszeresen járni szokott. Ezért arra is hajlandó volt, hogy kitúrja az internet bugyraiból a számára legideálisabb ruhajelöltet, megrendelje, és abban feszítsen a rúdtáncos barátnők előtt karácsony szent ünnepének apropójából.

Az elképzelés.
Az elképzelés.
Fotó: Facebook

Az Ebay-en meg is találta az igazit, legalábbis első látásra azt hitte róla, hogy az: megpillantotta, beleszerelmesedett, tudta, hogy ez a ruha lesz az, amely valóban felejthetetlen élményt szerez majd a számára. És milyen igaz lett ez tőle (de erről egy kicsit később ejtünk szót). A szexi, mikulásos, szőrmés, kapucnis csodáért mindössze 6,98 fontot, azaz úgy 2500 forintot kellett fizetnie. Persze az olcsóság még nem biztosíték semmire, simán benne volt a pakliban, hogy valami ultradögös holmival gazdagodik nemsokára.

De nem.

Ez bizony sajnos már csak álom marad a nő számára. Miután a szállítmány megérkezett, és kirámolta a dobozból, hamar észrevette, hogy valami baromira nem stimmel. Hiába ígértek ugyanis méretben megfelelő, kiváló minőségű ruhaneműt, Lisa szavaival élve egy olcsó, ocsmány darabot kapott helyette.

A hirdetésben az állt, hogy a ruha szokványos méretű, és mivel én 8-as/10-es ruhákat hordok, , úgy gondoltam, pont jó lesz rám. Oké, nem olvastam végig a teljes leírást, de meg sem fordult a fejemben, hogy valami gond lesz. De amint kibontottam, láttam, hogy olcsó, rémes minőség, és iszonyúan elszontyolodtam. Ezzel együtt úgy döntöttem, hogy felpróbálom. Hát, ahogy kinéztem, az egyszerűen mindent vitt. Gyorsan csináltam is pár képet, amiket elküldtem Georgie barátomnak, aki azt mondta, azonnal posztoljam őket Facebookra, hadd röhögjenek mások is.

A valóság.
A valóság.
Fotó: Facebook

Amikor megérkezik egy online rendelésed, de nagyon nem az, amit vártál

- írta a kép mellé, amely rengeteg lájkot és szmájlit kapott, aztán az egész interneten is terjedni kezdett.

Akartam egy jó kis cuccot a karácsonyi rúdtánc-workshopra, aztán megérkezett ez.

A fotó nagyot ment a közösségi médiában, de ahogy az ilyenkor lenni szokott, sokan Lisát hibáztatják a történtekért.

A valóság hátulról.
A valóság hátulról.
Fotó: Facebook

Néhányan azt mondták, nincs nagy különbség az eredeti képen szereplő és a kapott ruha között, csupán a kapucni más egy kicsit. Mások viszont egyenesen úgy gondolják, nagyobbat kellett volna rendelnem, és az én alakommal van a probléma. Pedig a leírás alapján ennek kényelmesen illeszkednie kellett volna rám. Mindegy, azért továbbra is vásárolni fogok online, csak az Ebay-jel óvatosabban bánok majd.

Az eladó felajánlotta Lisának, hogy 2 fontot visszautal az okozott problémáért, a ruhát pedig megtarthatja, vagy akár ki is dobhatja. Nagyvonalú gesztus.