Egy 64 éves thaiföldi nő életét veszélyeztette egy hatalmas piton, miközben otthonában mosogatott. A hüllő körbetekeredett a testén, és csaknem két órán keresztül próbálta megfojtani, mire a mentők kiszabadították. A nő végül szerencsésen túlélte a szorító találkozást.

Egy 64 éves thaiföldi nő hajmeresztő pillanatokat élt át, amikor egy majdnem 4 méter hosszú piton támadt rá saját otthonában – számolt be az Odditycentral. Arrom Arunroj éppen a konyhájában mosogatott a Samut Prakan tartományban található házában, amikor hirtelen éles fájdalmat érzett a jobb combjában. Először azt hitte, hogy egy rovar csípte meg, de amikor lenézett, rémülten látta, hogy egy hatalmas kígyó kapaszkodik fel a lábán.

A nő ösztönösen megragadta a kígyó fejét, és próbálta lerántani, de a piton túl erősnek bizonyult. A hüllő körbefonta a testét, és egyre szorosabbra húzta gyilkos szorítását. „Amíg mosogattam, vizet is kanalaztam. Aztán leültem, és a kígyó megharapott” – emlékezett vissza a nő az eseményekre.

Először azt hittem, hogy egy csótány, de aztán megláttam, hogy egy kígyó az, és egyre erősebben szorít

– mesélte a rémült nő.

Arrom alig kapott levegőt a kígyó szorítása miatt, így képtelen volt segítségért kiáltani. Végül mégis sikerült elhaló hangon segítségért kiáltania, amit szerencsére meghallott az egyik szomszédja, aki azonnal értesítette a rendőrséget. A mentőcsapatok gyorsan a helyszínre érkeztek, betörték a bezárt ajtót, és a földön fekve, kimerülten, elsápadt arccal találták rá a nőre, aki levegőért küzdött.

Több mint 30 percig tartott, mire a mentők meglazították a hatalmas piton szorítását, és kiszabadították a nőt.

Ezt követően azonnal a legközelebbi kórházba szállították, ahol megfigyelés alatt tartják, de várhatóan teljesen felépül a történtekből. A helyi média szerint a nő soha nem fogja elfelejteni ezt a rémisztő találkozást.

(Borítókép: óriás kígyó. Fotó: Getty Images)