Egy fiatal házaspár arról mesélt hogyan élik meg a párcseréket, és a swinger életmód számukra miért nem egyenlő a megcsalással.

Lacy M. és férje, Dan, mindketten 40 évesek, és egy swinger társkereső alkalmazáson ismerkedtek meg. Mindketten elváltak, és egyikük sem keresett komoly kapcsolatot, ám végül egymásba szerettek, és összeházasodtak. Ennek ellenére eszük ágában sincs felhagyni korábbi életstílusukkal.

„Az utolsó srác, akivel randiztam, azt mondta, hogy van egy klub, ahová az emberek elmehetnek szexelni, és te nézheted. Annak a gondolata, hogy engem néznek, és én másokat nézhetek szex közben, határozottan beindított" – meséli a nő arról, hogyan kezdett swinger klubokba járni. „Nagyon szeretem, hogy felfedezhetem a szexualitásomat" – teszi hozzá. Férje is hasonlóan kitartó, ha a párcseréről van szó.

„A szex nagyszerű, az orgiák, a párcsere és a szingli nőkkel való találkozás csodálatos. De a közösség is csodálatos" – mondja a férfi, majd hozzáteszi, 30 és 60 kötött nehéz megfelelő közösségi programokat találni, és a swinger közöség legalább fele nem szexelni jár a partikra, hanem a társaság kedvéért.

„Szeretem felfedezni ezeket a dolgokat a partneremmel. Érzelmileg monogámok vagyunk, de szexuálisan nagyon nem vagyunk azok" – mondja Lacy.M. aki arról is mesélt, számára ez nem megcsalás, és hogy komoly határokat állítottak fel kapcsolatuk érdekében.

Mindig ugyanabban a helyiségben tartózkodnak az adott partin, mindenkivel csak csoportos chaten kommunikálnak, és természetesen minden aktusnál óvszert használnak. Persze a határok meghúzása ellenére is felbukkanhat a féltékenység.

„Féltékeny tudok lenni, amikor  kedvesebb egy nővel, ha megsimogatja az arcát, vagy a hátát, esetleg szenvedélyesen csókolóznak. De ez csak ez érzés, és az a lényeg, hogyan birkózol meg vele. Nekem az a fontos, hogy ezt elmondjam Dannek, és ne a pillanat hevében rendezzek jelenetet."

A tartalomgyártóként dolgozó páros arról is mesélt, hogy a swingelés remek módja a baráti hálózat kiépítésének, és a partik révén számos párral közeli kapcsolatot tudtak kialakítani.

A családjuk körében természetesen nem fogadta mindenki kitörő örömmel az életmódjukat, egyesek sokkot is kaptak, de azóta már megbékéltek döntésükkel, igaz, Lacy M. kamasz fiának komoly problémát okozott, amikor osztálytársaitól tudta meg, hogy anyja swingerezik.

(The Sun)

(Borítókép: Lacy M. és férje. Fotó: No