Egy SeaWorld előadás alatt az egyik gyilkos bálna engedett a természet hívásának, majd a végterméket egy nagy csapással a közönségbe küldte.

Az egy jó kérdés, hogy a 2024-ben miért van még mindig ekkora érdeklődés a bizonyítottan állatkínzó módon működtetett tengeri bemutatókra, mindenesetre az egyik legismertebb cég szombati show-ján az egyik fogvatartott bálna szimbolikus és igen szagos módod fejezte ki véleményét a nézők felé.

A San Antonio-i Seaworldben élő bálna persze lehet, hogy semmi rosszat nem akart, mindössze pont akkor jött rá a szapora, amikor éppen műsoron volt. A lényeg, amit egy videós meg is örökített: hatalmasat ürített a vízbe, majd az egészet egy jól irányzott mozdulattal a közönség arcába fröcskölte. 

Normális esetben a SeaWorld hívei imádják, ha az orkák és delfinek eláztatják őket, miközben trükköket mutatnak be, de ez a szitu nagyon máshogy alakult, Ahogy az egyik első sorokban ülő vendég fogalmazott:

Arra számítottunk, hogy ilyen közel ülve vizesek leszünk, de nem így. Borzalmas szag volt, és az emberek öklendeztek.

A cég közleménye szerint a fekáliában ázó látogatókat egy fertőtlenítő területre vitték, ahol szappant, palackozott vizet és törölközőket kaptak. Tiszta ruhákra már nem futotta a nagylelkűségből, azt a rászorulók maximum az ajándékboltban vehettek. 

(TMZ)

(Borítókép: Seaworld bálna show. Fotó: Getty Images)

Â