Egy utazó influenszer tolmácsolta követőinek azt a tanácsot, amit egy légiutas-kísérőtől kapott, és ami szerint a tökéletes csomagolás két kelléke az óvszer és a pelenka.

Egy légiutas-kísérő profi tippjeit osztotta meg követőivel egy utazó influenszer, aki szerint az óvszer (vagy lufi) és a pelenka kötelező elem a csomagolásnál, ha szeretnénk elkerülni a kellemetlen meglepetéseket.

Lauren, a @JeffandLaurenShow tartalomkészítő páros női tagja mesélt csomagolási tippjeiről, ezek között ejtett szót arról, milyen elengedhetetlen a bőrönd bepakolásánál az óvszer, vagy lufi, amit a folyékony dolgokat rejtő üvegekre és tartályokra húzva elkerülhetjük a kellemetlen meglepetéseket. A rugalmas anyagból készült áthatolhatatlan borítás megakadályozza, hogy az értékes folyadékok és krémek szétfröccsenjenek.

@jeffandlaurenshow Pro Packing Tips for Travel! 🧳 Tips and tricks for packing clothes, toiletries and more while traveling this holiday season! Hacks for staying organized! #travel #holiday #traveltips ♬ Blitzkrieg Bop (Mono) - Ramones

Hasonló megfontolásból gondolja azt, hogy a pelenkát sem lehet nélkülözni: a törékeny boros- vagy egyéb üvegeket ezzel a módszerrel lehet a legbiztonságosabbal elrejteni a feladott poggyászban.  

(Nypost)

(Borítókép: légiutas-kísérÅ‘ a repülÅ‘n. Illusztráció: Getty Images) Â