horoszkóp

Ki a heti lúzer: a villantó celebek vagy a bíró?

2008.01.13. 20:30
Ezen a héten nem sokszereplős dráma volt a világ celebjeinek élete, leginkább csak néhány erős, jól megformált alakításra emlékezhet a közönség. Azok, akik ott vannak a lúzerségi listán, ott vannak rendesen, és megérdemelték a helyüket, nem egy kolléga nagyszerű szerepformálásának farvizén értek célba. Nem minden bíró képes hiteltelennek tekinteni valakit pasiügyei miatt, de a partiarcok közül sem mindegyik tud viszonylag rendszeresen, jó ritmusban villantani.

A héten tovább folytatódott a Britney Spears saga, kezdve azzal, hogy az énekesnő azt mondta, igazából nem ő akarta bántalmazni fiait, hanem mások, folytatva azzal, hogy megállapították, Britney Spears mégis tiszta volt a gyerekbalhé éjszakáján, egészen addig, hogy az énekesnő nem vett melltartót, viszont jól kivágott pólót igen, így mindenki megcsodálhatta testét nyaktól köldökig.

Érdemes odafigyelni azért az egyre csak gyűrűző családtörténet további szálaira is. A kisebbik Spears lány terhességéről annyi újat tudtunk meg a héten, hogy az egyik apajelölt, egy 18 éves srác apasági tesztet kíván végeztetni. Úgy látszik az fülébe is beült az a bogár, amelyik egyre csak azt mondja, nem ő a 16 éves lány születendő gyerekének az apja, hanem egy nála jóval idősebb tévés producer.

Paris Hilton azért nagyszerű szereplője az élet nagy filmjének, mert néhány gyengébb, felejthető alakítás után is képes bármikor megrázni magát, és hiteles, erős játékkal hívja fel magára újra a figyelmet. Nem történt ez másként most sem. Paris Hilton jött, széttárta a lábait, lefotózták, majd ugyanolyan nyomtalanul eltűnt, ahogy érkezett.

A világot jelentő magyar deszkákon szépen szerepelt az a bírónő, aki a jelenlévők szerint finoman lekurvázta a HIV-per sértettjét, osztogatott róla néhány pornóképet, majd zűrős pasi ügyei miatt a nő szavahihetőségét is megkérdőjelezte. Jól be is perelték a darab végére.

Négyszereplős egyfelvonásosunk egyetlen férfi főszereplője Sean Penn, aki nem helyzetgyakorlatokat, hanem édes hármast játszott két orosz lánnyal egy hotelszobában, miközben a felesége, akivel már egy ideje nem volt túl jóban, a szomszéd lakosztályban unatkozott. A feleség átment, Sean Penn lebukott, jön a válás.