horoszkóp

Ki a hét lúzere: Árpa Attila, Nóci?

2007.12.16. 19:53
A héten mintha hazai celebjeink lemaradtak volna külföldi kollégáikhoz képest. Míg a nemzetközi eseményeket áttekintve alig bírtuk leszűkíteni a kört, ki lehet végül méltó arra, hogy induljon a megtisztelő hét lúzere-címért, a belföldi celebritások eheti teljesítményének értékelése nem tartogatott hasonló izgalmakat. Persze Árpa Attilának és Nócinak köszönhetően magyar jelöltekre is szavazhat.

A külföldi hírességek ezen a héten úgy tűnik, nem bírtak magukkal: van, aki elszólta magát; van, aki a rajongóinak szólt be és olyan is akad, aki csak egy jót akart partizni - de még a luxusprosti is visszautasította. Lehet, hogy ezen botrányos viselkedési formák közös oka a karácsonyi stresszben keresendő, amely David Beckham életét is megkeseríti, immár lassan két hete.

Tyra Banks például keresetlen őszinteségével sokkolt: egy partin kijelentette, Britney Spears talán jobban tenné, ha öngyilkos lenne. Később aztán cáfolt és magyarázkodásba kezdett: kifejtette, hogy ő és Britney tulajdonképpen barátnők és folyamatosan levelezgetnek.

Kikelt magából Tori Amos és Madonna is. A vöröshajú énekesnőnél két néző verte ki a biztosítékot, akik a San Diego-i koncert közben az első sorban matattak mobiltelefonjaikkal. Amos nem habozott, ki is küldte őket a teremből. Az állítólag felvarrt arcú Madonna ellenben csak egy kis egyedüllétre vágyott jógázás közben, ezért gyorsan kirúgott pár embert az edzőteremből.

Hugh Grant ismét az érdeklődés középpontjába került: ezúttal spanyolországi kalandjaival. A színész egy tengerparti klubban mulatott több spanyol nő társaságában, ám egyikük sajnos visszautasította - majd a történtekről be is számolt a sajtónak. A színésznek állítólag az nem tűnt fel, hogy a társaságában szórakozó hölgyek prostituáltak, amiért később a spanyol luxusprostik aztán jól kiröhögték. Grant viszont ismerősök szerint ezek után nagyon megilletődött. Már éppen kezdtük volna megsajnálni szegény Hugh-t, amikor szerencsére kiderült, túltette magát a csalódáson.

Akik próbálkoznak

Na és persze ezen a héten sem maradtunk Amy Winehouse-ról szóló hírek nélkül: most azt tudthattuk meg, elhatározta, mégis megpróbálkozik a leszokással. Az egyre súlyosabb állapotban lévő énekesnő esetében ez a fejlemény mindenképpen pozitívnak tekinthető, így nem is emiatt javasoljuk a lúzer-díjra. Esetleg csupán azért szállhat ő is versenybe, mert elárulta: az igaz, hogy a februári Grammy-díjátadón már valószínűleg új emberként láthatjuk viszont, ám az ünnepeket még a régi Amy-hez méltó módon, vagyis jó sok alkohol és drog társaságában tölti.

A hét próbálkozói még: Jacko, aki súlyos adósságai miatt haknizni kényszerül, valamint Jessica Simpson, aki - miután máshogyan nem jött össze neki - meztelenkedéssel szeretne betörni a filmiparba.

Árpa Attila vs. Nóci

Magyar vonalon már kevésbé erős volt a felhozatal. A héten a legtöbbet talán Árpa Attiláról hallottunk, aki először főszerkesztője utasítása ellenére sem volt hajlandó Dér Heni szexuális életéről beszélgetni, majd a Mokka stúdiójában kitépte a füléből a fülhallgatót. Másnap ledíszmajmozta Sebestyén Balázst, majd talán azért, hogy jóvátegye botlásait, Jakupcsek Gabriellát névnapján virággal, a négyéves Kowalsky meg a vega zenekart születésnapján pedig tortával köszöntötte. Eközben pedig a TV2 műsoraiért felelős Interaktív kreatív vezetője is lett. Akkor most lúzer vagy sem? Döntse el Ön.

Árpa Attlia egyeduralmát talán csak Czifra Nóci Noémi, a Való Világ egykori műsorvezetője ingathatja meg, aki saját valóságshow-ját annyira komolyan veszi, hogy még a nőgyógyászát sem hajlandó a tévéstáb nélkül felkeresni. Nóci egyébként méhszájának mutogatásával saját bevallása szerint a méhnyakrák elleni szűrés fontosságára akarta felhívni a figyelmet. Mindezt abszolút nem tartja gusztustalannak vagy erkölcstelennek, az viszont már nem férne bele az értékrendjébe, hogy - "hét lúzere" címre két hete aspiráló kolléganőjéhez, Molnár Anikóhoz hasonlóan - mellműtétét is a széles nyilvánosság elé tárja. Pedig ezt ő is megtette pár évvel ezelőtt - tévéstáb közreműködése nélkül.

A lúzerségért talán jó eséllyel indulhat még a Vágó István-Sebestyén Balázs-páros is, akik a héten végre búcsút intettek egymásnak, miután már hónapokkal ezelőtt kijelentették: személyes és szakmai konfliktusaik miatt nem bírják elviselni egymás társaságát. Ezentúl szerencsére még csak találkozniuk sem kell, hiszen a Pókerarc helyett mindketten kaptak egy saját műsort, amelyekkel havi váltásban jelentkeznek majd. Az eheti lúzerségért viszont még együttes erővel szállnak harcba, úgyhogy szavazzon rájuk nyugodtan.